Showbiz

Anamaria Prodan se consideră o femeie perfectă și nemachiată: „Și frumoasă, și slabă, să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor”

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a ieșit la atac și a dat o replică usturătoare tuturor celor care au acuzat-o că se folosește de filtre de înfrumusețare pentru a arăta mai bine pe rețelele de socializare!

Anamaria Prodan, furie dezlănțuită!

Impresara a decis să le dea o lecție tuturor haterilor și s-a lăsat filmată în timp ce se demachia. Cu toate că unii susțin că ea folosește tot felul de trucuri pentru a-și păstra frumusețea, Anamaria a vrut să le arate tuturor că ea este naturală și nu se teme să se arate lumii întregi așa cum este.

Înainte să se lase pe mâna make up artistului, Anamaria Prodan și-a îndepărtat orice urmă de fard. ”Mă demachiez că am avut cremă pe față și, pentru fraierii ăștia, nu mai am fard, nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, chiar 50 de ani plus…”, a spus impresara Anamaria Prodan într-un videoclip postat pe contul ei de Instagram.

“Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii.

Vă iubește Ana!”, a spus impresara.

Fanii s-au împărțit în două tabere

Această ieșire publică a impresarei a stârnit un val de reacții din partea fanilor, care au apreciat gestul ei de a se arăta lumii întregi așa cum este, fără artificii. Mulți dintre ei au lăudat-o pentru curajul de a se demachia în fața camerelor și pentru modul în care își promovează autenticitatea și naturalețea.

În același timp, această replică a lui Anamaria Prodan a pus pe jar și pe cei care o critică în mod constant, considerând că acest gest nu este decât o încercare disperată de a se pune într-o lumină pozitivă în ochii publicului.

Citește și  Anamaria Prodan și Oana Zăvoranu, ironizate pe Tik-Tok. Cine le-a pus la zid pe cele două dive

„Ați avut norocul să vă nașteți acolo unde trebuia ,altfel numai erați arogantă erați că tot omul cu datorii cu celulită, cu riduri etc”.

„Nu te mai ruga pentru noi, mai bine dă-ne niște bani să ne putem și noi întreține mai ușor. Și fără să poate, dar cu bani e mai ușor”.

„Arăți foarte bine, dar nu te dezbrăca de caracter, care este mult mai important decât aspectul fizic, făcând asemenea afirmații, pur și simplu nu e treaba ta cum arată una și alta la 20-30-40 de ani etc. Ești o femeie inteligenta, bogată, bănuiesc că ai alte activități mult mai importante, nu îți pierde timpul cu așa ceva mai ales în perioada asta de Post, vine Paștele, trebuie să fim mai buni”, au spus fanele.

Indiferent de părerea pe care o au cei din jur despre ea, Anamaria Prodan pare hotărâtă să continue să se arate așa cum este, fără artificii și fără filtre. Ea speră că acest gest va inspira și alte persoane să își accepte imperfecțiunile și să se iubească așa cum sunt!

blank