Ajută şi tu la construirea primului Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate din România cu un sms la 8842!

0

Cu ocazia celei de-a X-a ediții, aniversare, Gala Performanței & Excelenței a ales o cauza pe care sa o sustina si anume construirea Primului Centru Comunitar Modern pentru persoanele defavorizate din Romania! Un complex multifuncțional creat sa susțină prevenția, educația și reintegrarea celor aflați în dificultate. Ajută şi tu la construirea primului Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate din România cu un sms la 8842!

Andreea Marin este promotorul constructiei primului Centru Comunitar Modern –primul de acest fel din România cu servicii integrate de prevenție, educație și integrare pentru persoanele defavorizate. Oameni simpli cu suflet mare s-au alaturat cauzei, dar si campioni mondiali si olimpici, artiști de marca, vedete de top s-au implicat cu drag si au sustinut neconditionat cauza:: Helmut Duckadam, Camelia, Potec, Mihai Leu, Doina Melinte, Elisabeta Lipa, Marian Ivan, echipele de fotbal Dinamo, FCSB si multi altii

Sustine si TU construirea Primului Centru Comunitar Modern pentru persoane defavorizate din Romania! Un complex multifuncțional creat sasusțină prevenția, educația și reintegrarea celor aflați în dificultate.
Trimite SMS la 8842 cu textul “centru” si donezi 2 EUR pentru mii de copii și adulți greu incercati de soarta.
Centrul Comunitar Kamelia va educa si reintegra mii de copii si adulti aflati in dificultate! Acel “acasa” pe care nu l-au avut niciodata!
Transforma viata unei familii greu incercate de soarta. Sta în puterea TA!