Actualitate, Featured

Adrian Sârbu acuză dur toți liderii politici din România

Adrian Sârbu face declarații uimitoare cu privire la unii politicieni din România. Acesta spune că va merge la vot, dar că ștampila și-o va imprima în palmă și nu pe buletinul de vor, întrucât nimeni nu-l reprezintă.

Iată textul integral mai jos:

„Mâine-poimâine securiştii deghizaţi în politicieni, tehnocraţi şi magistraţi ni-l iau şi pe ăsta, votul, că e liber.

Fac aşa: intru hotărât în cabina de votare şi pun ştampila pe albul buletinului, să se vadă că nu e din greşeală când îl anulează. Apoi o apăs adânc în mijlocul palmei.

Asta înseamnă că votez contra Lor.

Politicos. Civilizat. Simplu. Pentru că Ei nu mă reprezintă.

Unul îi reprezintă pe bruxellezi, altul pe berlinezi, unul e omul de serviciu, altul e omul de alt serviciu, unul e washingtonian, altul ungurean. Unul e pe liste, dar nu ştie pentru cine, altul ştie dar nu spune pe cine reprezintă. Definitiv nu pe mine şi tot mai puţin pe mândra mea, Românica.

Anul ăsta nici măcar nu s-au străduit să mă convingă. Să mă mintă. Trişti, fără idei şi fără feţe. Din ce în ce mai acoperiţi.

Tot ce am pentru Ei este o palmă în mijlocul căreia este tatuat votul meu.

Îl ţin în soare, să se bronzeze. Din palmă îmi va trece în sânge, ochi, creier şi inimă, ca să nu uit cei douăzeci şi şapte de ani degeaba.

Să nu uit că i-am creditat cu dezinteres, până când au crezut că votul meu li se cuvine oricum, că n-am soluţie.

Soluţia mea este să le arăt că exist. Nu mai sunt singur. Ca mine sunt mai mult de jumătate din proprietarii de vot din această ţară, care pot să le strice cheful, intabulându-şi duminică ştampila în palmă.

Simplu, civilizat, politicos. În numele celui mai numeros partid din România. Partidul celor care nu mai au ce aştepta de la Ei. Ai cărui membri îşi spun: „Votez cu mine. Le arăt că exist ca număr în spatele ştampilei puse pe albul buletinului de vot.”

Suntem numărul de milioane al celor nereprezentaţi de niciunul dintre partide sau candidaţi. Un număr de care ar trebui să le fie frică.

Şi ne spunem: „Votez cu mine, pentru că viaţa mea este un buletin alb pe care îmi pun ştampila în fiecare zi”.”