Stii multe lucruri despre sex, dar cate lucruri interesante stii de fapt? Omul cat traieste invata, asa ca te invit sa citesti cateva lucruri pe care nu le stiai despre actul sexual.

Generatia Y face mai putin sex decat generatiile anterioare
Statistic vorbind, conform The Archives of Sexual Behavior, tinerii nascuti dupa 1990 fac mai putin sex decat parintii lor. Asta nu este neaparat un lucru rau. Femeile s-au emancipat si nu se mai simt constranse sa faca sex, iar barbatii au devint mai selectivi.Sexul dureaza mai putin decat crezi

Conform Journey of Sexual Medicine (2015) un act sexual dureaza, in medie 5,4 minute (perioada aceasta nu include preludiul care dureaza intre 11 si 15 minute).

Multi spermatozoizi
In medie, un barbat ejaculeaza in jur de 280 de milioane de spermatozoizi o singura data. Asta inseamna mai mult decat un soarece (50 de milioane), dar mai putin decat un porc (20 – 60 miliarde).

Epilarea inghinala poate duce la boli
Indepartarea parului pubian (fie ca inseamna ras sau epilare cu ceara) poate duce la ranirea pielii din jurul organelor genitale ceea ce poate crea porti de intrare a bolilor cu transmitere sexuala (gonoree, clamidia, HPV).

Citeste si...
Preparatele cu Ranitidina scoase de la vânzare pentru că sporesc riscul de cancer. Paracetamolul, pandit are aceeași soartă

Femeile au sanse mari sa insele cand sunt la ovulatie
Conform PsychologyToday, in timpul ovulatiei , femeile care nu folosesc contraceptive orale au sanse mai mari sa iti doreasca alt partner decat cel pe care il au.

Nu exista o varsta perfecta pentru a-ti pierde virginitatea
In medie, un barbat isi pierde virginitatea la varsta de 16,9 ani si o femeie la 17,2 ani. In plus, 10% din persoanele peste 24 de ani inca nu si-au pierdut virginitatea.

Barbatii se gandesc mai mult la sex decat o fac femeile
Conform cercetatorilor de la Universitatea din Ohio, un barbat se gandeste la sex de 19 ori pe zi, in timp ce o femeie se gandeste de 10 ori pe zi.