SWATH-promo-2012-charlize-theron-30728454-862-752

Aflata la Londra pentru promovarea noului sau film, Charlize Theron a starnit polemici in presa si pe retelele de socializare, dupa ce a comparat amestecul jurnalistilor in viata vedetelor cu un „viol”.

E ridicol, spun asociatiile care lupta impotriva abuzurilor sexuale. „E ca si cand ai face comparatie intre faima si astfel de experiente traumatizante”.

Charlize Theron este una dintre divele care se lasa rasfatate de bliturile fotografilor la premiere cinematografice, ori diverse evenimente mai mult sau mai putin mondene. E adevarat ca paparazzi nu-i dau pace, de multe ori nici atunci cand o insoteste baietelul pe care l-a adoptat in 2012.
Un jurnalist de la Sky News a intrebat-o daca obisnuieste sa isi caute numele pe Google, ca sa afle ce se mai scrie despre ea.

„Cand incepei sa traiesti intr-o astfel de lume si procedezi asa, cred ca te vei simti violat…”, a spus actrita.
„Un cuvant dur….”, a fost replica reporterului.

„Cand asta iti afecteaza copilul si viata privata…. Unii pot lua totul in gluma, dar exista anumite lucruri in viata mea pe care le consider sacre si sunt foarte protectoare fata de acestea”, a mai spus Theron.
Comentariile actritei in varsta de 38 de ani au iscat polemici si chiar indignare, mai ales ca Charlize insasi e o militanta activa impotriva agresiunilor sexuale.

„Ce a spus e absolut dezgustator. Cred ca cineva in pozitia sa, in rolul sau, cineva care militeaza pentru victime n-ar trebui sa se joace cu vorbele. Avem doar cuvantul acesta, viol, sa descriem ce ni s-a intamplat, nu trebuie sa-l golim de continut”, a spus Jill Saward, activista impotriva violentei sexuale.
Am fost violata acum sapte ani, mi-amintesc ca mi-am spus atunci: „vai, e ca si cand am facut poze fara sa ma machiez” – a ironizat o tanara pe Twitter.

„Cand folosesti cuvantul viol ca metafora pentru chestiuni mai putin grave, asta duce la banalizarea agresiunilor sexuale” – a comentat si un purtator de cuvant al Asociatiei Criza Violurilor.
Charlize Theron a trait o drama familiala in copilarie: mama sa, in legitima aparare, l-a ucis pe tatal alcoolic care o agresase.

Citeste si...
Momente de COSMAR pentru Andreea Marin si sotul ei la meciul dintre Dinamo si ASA Tirgu Mures!