Monden, Stiri

Actorul Serban Ionescu a ajuns din nou internat la Urgente

Actorul Serban Ionescu a ajuns din nou internat la Urgente

blank Actorul Serban Ionescu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca in stare grava iar intreaga situatie este tinuta in mare secret. Doctorii au confirmat ca actorul este internat acolo dar nu au vrut sa spuna mai multe. 

Serban Ionescu a fost internat marti in spital. Altceva nu putem spune, intrucat doamna care il insoteste are o procura prin care solicita sa nu fie furnizate date despre starea pacientului”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, medicul Bogdan Oprita.

 Serban Ionescu a fost externat din Spitalul Elias acum 2 luni dar cu aceeasi stare deplorabila cu care a fost internat. A avut puterea dupa externare sa isi exprime dorinta de a divorta de Magda Catone care a avut si interzis sa il mai vada pe actor. Magda a trecut peste aceste detalii cand a auzit ca Serban Ionescu a fost din nou internat si a alergat intr-un suflet la spital. Aceasta ar fi declarat apropiatilor ca actorul este in stare de incostienta si starea lui este foarte grava. Boala de care sufera Serban Ionescu este scleroza laterala amiotrofica, boala cu care a fost diagnosticat in Germania.

blank