Showbiz, Stiri

Actorul Kevin Costner socat de cat muncesc romanii

Actorul Kevin Costner socat de cat muncesc romanii

blankActorul Kevin Costner a filmat in Romania scene pentru minseria „Hatfields & McCoys”, si a ramas extrem de impresionat de munca pe care au depus-o romanii pentru filmarea scenelor. 

„Mi-a placut foarte mult cat de mult munceau oamenii. A trebuit sa ducem 25 de cai undeva si i-am intrebat daca ne pot ajuta. „Ii puteti duce acolo la ora 12.00?” Au spus DA. Ceea ce nu ne-au spus, insa, a fost ca trebuia sa inceapa munca la 8.00 dimineata sau la 6.00 ca sa duca toti cei 25 de cai acolo, pentru ca aveau o singura rulota cu care sa-i transporte. Fac lucrurile in stilul vechi.”, a declarat actorul.

Intradevar munca pe care au trebuit sa o faca nu se compara cu constructia unei autostrazi, romanii cand vor sa puna osul la munca..il pun. E ecologist convins, Kevin Costner, a mai avut si de filmat o scena unde trebuia duplicat un copac, romanii nostrii au spus ca o sa taie mai multi copaci si ca o sa ii aduca pe platou, Actorul cunscut pentru rolul din ‘The Bodyguard”, a refuzat mai ales ca in America nu ar fi fost posibil asa ceva, dar a ramas surprins de faptul ca daca ii pui pe romani sa faca ceva…. ei fac.

„Am tot cautat un copac care sa aiba forma care ne trebuia. Trebuia sa semene, pentru ca, altfel, oamenii aveau sa-si dea seama. Ne-am tot chinuit si, intr-un final, departamentul de arta a spus: „De ce sa nu mergem acolo, taiem copacul si il aducem aici?”. Asa ceva nu se face in America. Nu i-am lasat sa faca asta, dar asta era mentalitatea, pe principiul „Ce trebuie sa facem? Asta o sa facem. O sa taiem copacul si il aducem aici.”, a mai spus Kevin Costner.

blank