Actualitate, Stiri

ACCIDENT GROAZNIC în Timiş: CINCI persoane rănite, după ce un şofer a intrat cu BOLIDUL în alaiul de nuntă

Cinci oameni, printre care şi un copil, au ajuns cu răni la spital după ce o maşină dintr-o coloană de nuntaşi s-a izbit de un BMW. Accidentul a avut loc în localitatatea Giroc, din judeţul Timiş.

timthumb_php_50633400

Potrivit poliţiltilor, şoferiţa unei maşini Peugeot, înmatriculat în judeţul Maramureş, care făcea parte dintr-un alai de nuntă, nu a respectat indicatorul “Cedează trecerea” şi a fost lovit de un BMW cu număr de Gorj.

Tânăra aflată la volan le-a declarat poliţiştilor că se deplasa foarte încet şi a observat BMW-ul apropiindu-se, dar a crezut că, fiind vorba despre alaiul unei nunţi, cel în cauză va opri.

BMW-ul a izbit violent Peugeot-ul în partea laterală stângă, a intrat efectiv sub el şi l-a împins într-un stâlp de iluminat public.

Mai multe persoane din Peugeot, inclusiv un copil, au fost transportate la spital cu  răni.

“Din primele informații știm că în autoturismul al cărui șofer nu a respectat indicatorul rutier, se aflau cinci persoane printre care și o minoră. Toate acestea au fost transportate la spital”, a declarat pentru pressalert.ro Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

“Ne îndreptam spre locul unde are loc nunta. Eram în mijlocul coloanei de mașini în care se aflau nuntași. L-am văzut de la distanță că vine cu viteză, dar m-am gândit că ne lasă să trecem pentru că noi nu aveam viteză și nu aveam cum să ies din coloană. Mașina a fost lovită în partea laterală stângă, iar de acolo a fost proiectată într-un stâlp”, a spus şi şoferiţa care nu a acordat Cedează trecerea.

“În cauză se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Ancuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ.