Life, Stiri

9 secrete cu care dai gata o femeie

Ce doresc femeile? Este o întrebare crucială pentru bărbaţi la care până acum nu s-a descoperit încă un răspuns clar. Iar pentru bărbaţii interesaţi de acest subiect iata  9 secrete pe care le poţi folosi pentru întărirea relaţiei voastre. Cercetarea este bazata pe studiul sănătos al cuplurilor fericite, iar aceste secrete vor fi de nepreţuit mai ales pentru bărbaţii care n-au reuşit până acum să aibă o relaţie stabilă.

 problemesex_ro_secrete_pt_barbati_03893600

Analizaţi cu atenţie secretele şi, mai ales, puneţi-le în aplicare:

 
Un bărbat afectuos este un bărbat atrăgător

Femeile apreciază bărbaţii care îşi arată partea sensibilă, mai ales atunci când ele sunt supărate. Strânge-o în braţe şi oferă-i o batistă. Alinturile sunt o modalitate excelentă pentru a întări relaţia.

 

 
Cavalerismul este încă la modă

Când este vorba de dragoste, multe femei preferă bărbaţii care îşi asumă rolul tradiţional. Cavalerismul este apreciat, în special, în primele luni ale relaţiei. Femeia este perfect capabilă să-şi tragă scaunul sau să deschidă uşa, însă dacă observi că ezită, atunci trebuie să înţelegi că aşteaptă de la tine să te comporţi ca un gentleman.

 

 
Îmbracă-te pentru a impresiona

Stilurile vin şi trec, însă bărbatul care este atent la felul în care arată şi se îmbracă va fi mereu la oră. Pentru o femeie conteaza mult felul în care arăţi de la primul flirt până la luna de miere şi mult după. Trebuie să-ţi dai seama dacă există anumite lucruri care îi plac în mod deosebit. Spre exemplu, dacă iubitei tale îi plac bărbaţii îmbrăcaţi în blugi strâmţi atunci e indicat să porţi blugi strâmţi daca vrei sa o cuceresti.

 

 
Bărbaţii care se îmbracă în roşu au succes la fete

Acest secret nu provine de la femei, ci de la psihologii care au testat preferinţele subsconştiente ale femeilor. O cercetare interesantă a descoperit faptul că bărbaţii îmbrăcaţi în roşu par a fi percepuţi drept puternici, atractivi şi doriţi de către femei.

Nu-ţi ascunde defectele

Nimic nu captează mai repede inima unei femei decât un bărbat bun care doreşte să devină un bărbat mai bun. Femeile iubesc dezvoltarea personală, ele se dau în vânt după bărbaţii care sunt gânditori şi sensibili. Femeilor le plac bărbaţii care-şi arată defectele, spre exemplu un temperamnt puternic sau care este posomorât după o zi de muncă, şi iubesc atunci când el face un efort pentru a le controla.

 

 
Nu încerca să-i rezolvi problemele

Când o femeie este nemulţumită de ceva din viaţa ei, nu are nevoie de sfatul tău, ci de cineva care s-o asculte. Bărbaţii sunt nevoia să rezolve lucrurile pentru că sunt orientaţi spre soluţii. Însă pentru femei ascultarea este un lucru extraordinar ce ajută la întărirea relaţiei.

 

 

Încuviinţarea nu este de ajuns

Ascultarea este importantă, însă o femeie vrea, de asemenea, să ştie că este înţeleasă. Doar să dai din cap, înţelegător, nu este de ajuns. Când face o pauză, de fapt, îţi oferă oportunitatea de a răspunde într-un mod plin de compasiune. Dacă îţi spune că este supărată pentru că şeful i-a făcut ziua grea, ea vrea să audă de la tine: „Îmi pare rău că ziua de azi a fost atât de grea”. Şi nu uita: Rezistă tentaţiei de a oferi soluţii.

 
Întâlnirea cu numărul 3 nu este cheia dormitorului

Regula de 3 întâlniri înainte de sex este o legendă urbană. Femeile nu-şi stabilesc o zi anume pentru a invita un potenţial partener în dormitorul lor. Unele femei vor prefera mai multe întâlniri înainte de sex. O regulă bună este să dai relaţiei posibilitatea de a creşte, cel puţin două luni, înainte de a intra în arena sexuală.

 

 
Femeile iubesc drumul lung

Adesea, bărbaţii preferă calea rapidă către sex. Însă, multe femei preferă ruta scenică. Femeile vor sex, dar îl capătă prin modalităţi diferite. Înainte de orice, femeile vor să se simtă înţelese, vor să fie romantice. Asta înseamnă timp, discuţii şi sentimente. Cu alte cuvinte, vor preludiu.