Life

7 lucruri pe care nu ar trebui sa ii permiti iubitului tau sa ti le spuna. Vezi care sunt acestea

Daca iubitul tau iti spune unul din lucrurile de mai jos, inseamna ca nu te respecta suficient:img_1753531_thumbs_600x400_2456271
 
1.”Chiar ai de gand sa mananci tot ce ai in farfurie?”
Suna ca un repros si iti da senzatia ca iti numara caloriile din farfurie. Daca incearca sa iti sugereze sa mai slabesti sau sa nu te ingrasi, nu este cel mai diplomat mod in care sa ti-o spuna. Si, oricum, un barbat care te iubeste te accepta asa cum esti. Nu trebuie sa slabesti pentru el, ci doar daca iti doresti tu cu adevarat.

2.”Fosta mea iubita obisnuia sa…”
Este un semn de lipsa de respect fata de tine daca te compara cu fosta lui iubita. Nu ar trebui sa ii permiti astfel de incercari de intimidare. Este normal sa te simti jignita, iar el daca ar tine la tine nu ar aduce-o in discutie.
 
3.”Zici ca esti maica-ta”…
In cazul acesta jigneste doua persoane dintr-o lovitura: si pe tine, si pe mama ta. Nu ar trebui sa ii permiti sa iti vorbeasca mama de rau.
 
4.”Ce sexy este tipa aia…”
Daca este cu tine, nu ar mai trebui sa se uite „cu pofta” dupa alte femei si, in niciun caz, sa le faca complimente de fata cu tine. 
 
5.”Ai de gand sa te imbraci cu AIA?”
Nu ar trebui sa accepti sa iti dicteze el cum sa te imbraci.
 
6.”Tarfo!”
Este un cuvant urat si jignitor, pe care partenerul tau nici macar nu ar trebui sa il aiba in vocabular.
 
7.”Te-ai mai ingrasat?”
Este un subiect sensibil si un barbat ar trebui sa il abordeze mai cu tact. Si oricum, nu e treaba lui daca te-ai mai ingrasat sau nu!
blank