Dacă vrei să mergi la mare anul acesta și în locul unui hotel obișnuit ai prefera să te cazezi într-o vilă curată, elegantă și confortabilă, în acest articol ți-am pregătit o listă întreagă cu o parte din cele mai frumoase vile de pe litoral, aflate în stațiunea Eforie Nord. Iată care sunt acestea:

 

Vila Roxy

 

Vila Roxy este una din cele mai căutate vile de pe litoral de către turiștii care merg în vacanță în familie, împreună cu copiii mici. Camerele acestei vile sunt dotate cu frigider, televizor, băi proprii, prosoape, șampon, săpun, saci de gunoi, mobilier nou, lenjerii curate și orice altceva ai putea avea nevoie pentru un sejur la mare liniștit. Vila Roxy se află la doar 2 minute de mers pe jos față de plajă, într-o zonă liniștită, departe de agitația din centrul stațiunii, fiind astfel locul perfect pentru cei care doresc să petreacă la mare o vacanță liniștită. Această vilă, ca și multe alte vile de pe litoral, din stațiunea Eforie Nord se poate rezerva la un preț convenabil accesând portalul eforieonline.ro.

 

Casa Aura

 

Turiști care au căutat un loc de cazare Eforie și au dat peste Casa Aura au rămas plăcut impresionați de condițiile excelente ale acestei pensiuni remarcabile. În Casa Aura se face curățenie la cele mai înalte standarde, iar prețurile sunt accesibile. Aici, turiștii care nu vor să mănânce la restaurant și preferă să-și gătească pe cont propriu, pot folosi foișorul dotat la fel de bine ca o bucătărie în toată regula, fără să fie deranjați de nimeni. În ceea ce privește poziția acestei vile, majoritatea celor care au stat aici au spus că distanța dintre amplasament și plajă sau centrul stațiunii este una acceptabilă, chiar și pentru persoanele mai comode.

 

Casa Andra

 

Casa Andra este opțiunea ideală dacă vrei cazare Eforie Nord aproape de centrul stațiunii. De la Casa Andra și până în mijlocul acțiunii nu faci decât 2 minute pe jos, dar în schimb trebuie să umblii aproximativ un sfert de oră până dai de apă. Pe de altă parte, Casa Andra este o pensiune liniștită, administrată de familia Păun pentru care turiștii care s-au cazat în trecut nu au decât cuvinte de laudă. Încă un mare plus când vine vorba de Casa Andra este faptul că fotografiile cu această pensiune postate pe site-urile de rezervare sunt fotografii reale, motiv pentru care poți să-ți faci o idee clară în legătură cu această locație chiar înainte de a face o rezervare fermă.

 

Vila Magnific Sis

 

Principala atracție turistică atunci când vine vorba de Vila Magnific Sis este frumoasa curte spațioasă, cu balansoare în care poți să te relaxezi cu o carte în mână sau cu o băutură alături. În camere este un semnal puternic WiFi, precum și mobilă armonios aleasă ca să se potrivească cu restul interiorului. Încă de la intrare, imediat ce pășești în această vilă te întâmpină un miros frumos, proaspăt și curat, iar un alt atuu, în special pentru turiști care vin la mare cu mașina este faptul că vila dispune de o parcare privată gratuită.

 

Pensiunea Casa Andrei

 

Pensiunea Casa Andrei este o pensiune ceva mai departe de plajă, dar merită efortul de a străbate aproximativ 700 de metri până la nisip. Pensiunea Casa Andrei este o pensiune foarte curată, cu încăperi spațioase, dotate cu aer condiționat, frigider, televizor, baie proprie cu cabină de duș și tot ceea ce îți trebuie pentru un sejur liniștit și relaxant. De asemenea, dacă vrei să iei masa la pensiune, poți folosi bucătăria și sala de mese de la etaj, ambele foarte bine echipate cu tot ceea ce îți este de folos pentru a găti și servi bucatele preferate. În plus, tot în aceeași sală de mese se găsesc și tot felul de jucărioare pentru cei mici care compensează într-o oarecare măsură lipsa unui spațiu de joacă în curte.