Poveștile romantice cu detalii deosebite și organizate la perfecțiune îți pot lăsa impresia că este aproape imposibil ca tu să organizezi un astfel de sejur romantic. Recomandarea unui hotel de 5 stele din București este o sugestie excelentă, însă nu și suficientă pentru a da pe spate partenerul/ partenera. Acest ghid în 5 pași te va ajuta să planifici un sejur de vis, lăsând niciun detaliu la voia întâmplării.

Ocupă-te întâi de partea practică, înainte de a te visa pe un pat de petale de trandafir sau la o cină la lumina lumânărilor. 

În primul rând, gândește-te cât timp puteți aloca acestui sejur romantic. Trei zile sunt potrivite pentru o destinație în țară, iar o săptămână vă asigură o vacanță departe de casă. Însă și o singură noapte poate fi suficientă, dacă nu vrei să pleci prea departe de casă. Asigură-te că nu înghesui o vacanță înafara tării în 2 nopți de cazare – veți fi obosiți tot timpul și fără chef de gesturi romantice.

În al doilea rând, o decizie foarte importantă se referă la destinație: rămâneți în oraș, plecați undeva în țară sau peste graniță? Timpul disponibil pentru sejur poate influența distanța până la destinație, însă ia în considerare și diferența de fus orar, orarul de zbor, și factorul stres cauzat de călătoria lungă. 

În al treilea rând, bugetul trebuie să fie cât mai realist. Romantismul nu depinde de buget, iar cardul gol este stresant, așa că fiți foarte clari asupra bugetului și căutați destinații care să vă ajute să vă simțiți bine.

Excursia trebuie să fie specială pentru amândoi. Cu alte cuvinte, alege o destinație care să aibă însemnătate pentru voi ca și cuplu. Aceasta este cea mai sigură metodă de a aprinde romantismul. Așadar, alege un oraș special pentru voi, o locație ce a jucat un rol important în evoluția relației vostre sau chiar un loc despre care ați vorbit de mai mulți ani însă nu ați reușit să ajungeți acolo.

Alegerea unui hotel de 5 stele din București, cum ar fi Suter Palace Heritage Boutique Hotel, vă va permite să creați o experiență de care să vă bucurați împreună. Serviciile și designul hotelului îți vor permite să organizezi un sejur ce va fi foarte apreciat de partenerul sau partenera ta – relaxare, intimitate, experiențe unice – veți fi amândoi fericiți.

Poți crea momente speciale cu ajutorul micilor detalii, însă poți și face planuri pentru romantism. Alege hotelurile mai mici, gen boutique și anunță la recepție că sejurul tău este parte dintr-o vacanță romantică. Și restaurantele pot aduce un plus atmosferei romantice, sau o pot distruge. Caută un restaurant care este foarte bine cotat în categoria apreciată de partener/ parteneră. De exemplu, restaurantul Gramont Cuisine & Wine din cadul hotelului de 5 stele din Bucuresti Suter Palace vă oferă o experiență culinară de neuitat, foarte potrivită unui sejur romantic. Mâncarea delicioasă și serviciile de calitate oferite de personalul profesionist garantează o experiență încântătoare pe care veți dori să o retrăiți din nou, poate chiar să devină un moment de referință în istoria cuplului vostru.

Nu îți fie teamă să ceri ajutor, nimeni nu se așteaptă să organizezi sejurul romantic perfect fără a primi sugestii și a căuta oferte. Acest articol servește exact acestui scop: ajută la organizarea vacanței romantice prin oferirea de sfaturi practice și recomandări.

Internetul este plin de website-uri ce clasifică restaurantele și hotelurile, dar și forumuri unde poți cere recomandări de destinații și activități romantice. Cu cât ai mai multe informații, cu atât poți lua o decizie bună și organiza un sejur romantic chiar în capitala țării, București.

Iată și cel mai bun sfat pe care-l poți primi: dormitul după placul inimii este cel mai romantic lucru din lume. Deși este foarte tentant să consideri că este cazul să umpli timpul cu tot felul de activități, nu uita că scopul acestui sejur este reconectarea cu partenerul/ partenera – pentru asta doar petreceți timp împreună ca un cuplu. Dacă vreți să bifați tot felul de activăți, făceți-le împreună, însă lăsați timp și pentru plimbări lungi sau mese la restaurant fără grabă.  Acesta este motivul principal pentru care un sejur romantic la un hotel de 5 stele în București îți va asigura elementele esențiale, lăsându-ți timp pentru spontaneitate și relaxare.

A surprinde sau a nu surprinde – aceasta este întrebarea organizării unui sejur romantic. Sunt multe feluri în care poți surprinde partenerul/ partenera în materie de romantism: destinația poate fi neașteptată sau anumite detalii pot fi omise intenționat, cum ar fi un mic cadou secret.

Ca să afli câtă surpriză încape în acest sejur, ia în considerare următoarele lucruri;

– Cât de bine tolerează surprizele partenerul/ partenera? Dacă îi place să fie bine pregătit(ă) pentru călătorie, spune-i de planuri cu o săptămână – două înainte, sau fă-i mici surprize pe parcurs. Dacă preferă spontaneitatea, un sejur neașteptat poate fi cel mai frumos cadou posibil.

– Te descurci să planifici singur(ă) totul? Dacă toate detaliile ți se par prea multe de gestionat, atunci este OK să nu faci o surpriză totală.

– Poți să ții un secret? Cele mai multe surprize sunt stricate de câteva vorbe aruncate aiurea sau o confirmare lăsată la îndemână. Dacă ești un maiestru al păcălelilor, pregătește o surpriză grandioasă, altfel abordează o atitudine mai deschisă.

În cele din urmă, vă creați propriul romantism. Călătoria poate fi obositoare și frustrantă, de aceea este necesară păstrarea atitudinii mentale corecte. Ajută și să vă păstrați simțul umorului.

Indiferent de destinație, buget sau planuri, totul poate deveni romantic dacă așa vreți voi. Dacă vă concentrați unul pe celălalt și petreceți cât mai mult timp împreună, vei deveni un expert în planificarea unui sejur romantic perfect.