Afacerile fac parte din viața noastră indiferent dacă vrem sau nu. Le întâlnim la tot pasul. Important este să știi de ce parte a baricadei te afli: cumpărător sau vânzător de produse și servicii. Dacă ești un administrator sau proprietar de afacere, cu siguranță vei înțelege că este important să îți aperi “copilașul”. Trăim vremuri dificile în care proprietatea este importantă, mai importantă ca oricând și are nevoie de măsuri suplimentare pentru a o proteja. Cum îți poți proteja afacerea de eventuali răufăcători și răuvoitori? Este chiar simplu: apelezi la serviciile unei firme de securitate.

4 motive să apelezi la serviciile unei firme de securitate

Siguranță – dacă vrei să dormi liniștit știind că nimic rău nu se poate întâmpla deoarece cineva stă treaz și este gata să “sară” pentru tine, apelezi la o firmă de pază. Nu poți să îți protejezi hotelul, restaurantul sau magazinul de unul singur, nici nu poți fi prezent acolo tot timpul. De aceea, este bine să ai o echipă de oameni care să fie suficient de departe de locație pentru a nu fi văzuți, dar destul de aproape pentru a interveni dacă un angajat apasă butonul de panică. Mai există și locuri unde firma de pază ar trebui să fie prezentă chiar în interiorul firmei, dar acest lucru depinde de la domeniu la domeniu.

Oricând, la orice oră – dacă ai nevoie de pază și protecție nonstop, o firmă de genul firmei de paza mao protect este exact ce ai nevoie. Indiferent de programul de funcționare al firmei tale, firma de securitate îți poate oferi servicii de securitate pe tot timpul zilei. Când vorbim de securitate ne referim la supraveghere video, sisteme de alarmă, agenți de securitate, dar și alte sisteme de monitorizare. Folosind atât de multe elemente, atât informațiile, cât și obiectele de valoare vor fi ținute în siguranță.

Situații de urgență – dacă se întâmplă ceva grav, ai nevoie de agenți de pază care să gestioneze situația exact cum au fost instruiți, adică profesional. Fie că este vorba de un jaf, o agresiune, un incendiu sau un alt fenomen natural, ai nevoie de o echipă de oameni competenți care să știe cum să oprească expansiunea unui astfel de pericol sau să aplaneze un conflict.

Ajutor oferit personalului – dacă ai personal care lucrează cu publicul, ar fi bine să le oferi un sentiment de siguranță. Ar fi bine să simtă că nu sunt singuri cu clienții și că pot cere ajutor fără să pară inferiori.

Gândește-te că ai în hotel de lux o recepționeră care lucrează în ture de noapte și care rămâne singură pentru mai mult de 4 ore. Nu are în jur niciun angajat pentru că superiorii consideră că nu se poate întâmpla nimic. Nimic mai greșit! Noaptea într-un hotel se pot întâmpla o sută de lucruri. Știi vorba aia: nu aduce anul ce aduce clipa? Ei bine, într-o clipă un potențial client care venea spre recepție îi poate pune un cuțit la gât. Crezi că are timp sau suficientă teatralitate pentru a atinge butonul de panică fără să se trădeze pe sine? Fără ca atacatorul să își dea seama ce se întâmplă? Slabe șanse.

Recepționerele și oamenii care lucrează cu publicul sunt o țintă ușoară tocmai pentru că nu au o firmă de pază în spate. Nu fii acel superior care își pune personalul în pericol! Apelează la o echipă de oameni care să îți protejeze personalul și implicit proprietatea, finanțele, bunurile.