Ziua de 24 ianuarie este una de o însemnătate puternică pentru toți românii, ea reprezentând celebrarea momentului în care s-a strigat pentru prima oară România, unindu-se, în 1859, principatele românești Moldova și Țara Românească, într-o singură țară, ce avea capitala la Iași. Ziua aceasta, a Micii Uniri, o va sărbători și unul dintre cei mai iubiți artiști români ai momentului, Paul Surugiu-Fuego, la TVR 2, printr-o ediție cu totul specială a emisiunii sale, oferindu-vă două ore prin care arătă doar câteva motive pentru care ne este tuturor drag de România!

Așadar, joi, 24 ianuarie 2019, de la ora 14.30 pe TVR 2, vă întâlniți cu Fuego și câțiva dintre invitații săi speciali, într-o ediție aniversară, o emisiune de colecție, cu doar câteva din cele mai frumoase momente de pe parcursul sezonului 1 „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” Veți avea parte de emoții românești pure, cântece emblemă , duete spectaculoase, lecții de patriotism și o frumoasă trecere prin istoria artistică a noastră. Desigur, vă veți delecta și cu un interviu de colecție, precum și o multitudine de motive pentru care să ne fie tuturor mai drag de România, ascultând ceea ce spun oamenii care și-au dăruit, zeci de ani, viața scenei, artei și culturii române. Nu ratați o dupamiază pe cinste în care veți avea ocazia să revedeți mai multe duete înălțătoare, dedicate României, alături de Paul Surugiu și minunatele soliste Mariana Anghel și Veta Biriș, care exprimă, prin frumusețea glasului și a portului, autenticitate și simplitate. Ne vor oferi povețe despre cum e bine marii noștrii artiști și oameni de geniu Dorel Vișan, Dumitru Prunariu, Sofia Vicoveanca, Irina Loghin. Vom celebra ia românească alături de trupa ALESIS, ajungând în Moldova istorică cu doamna Ștefania Rareș, în Banat cu Tiberiu Ceia și în Țara Româneasci cu Maria Dragomiroiu, care ne-au pregătit duete unice. Un moment emoționant este cel al marii interprete Floarea Calotă, care ne doinește ca nimeni alta.

Citeste si...
Schimbare majoră la Instagram. Se introduce o opţiune aşteptată de toţi utilizatorii

asemenea, emoționante sunt și duetele lui Fuego alături de Adrian Daminescu, Lidia Buble, Mioara Velicu sau Alexandru Arșinel, pe care veți avea ocazia să le revedeți. Despre România și minunile ei vor mai vorbi Felicia Filip, Luminița Anghel, Marius Țeicu, Eugen Simion, Leon Dănăilă, Marina Voica, Doina Spătaru sau Vasile Șeicaru. Două mari capodopere ale românilor – ETERNITATE și COPACUL vor răsuna pentru voi, având ocazia să o revedeți și pe doamna teatrului românesc, Ileana Stana Ionescu, într-un interviu emoționant, cutremurător. Alături vor fi și trupa Supermarket și baletul Florin Mariș, putând asculta și câteva piese marca Paul Surugiu-Fuego! Noul sezon al emisiunii de succes de la TVR 2 va începe în luna martie, când Paul Surugiu va porni și într-un nou turneu național de primăvară!
Citeşte întreaga ştire: De ziua unirii, Fuego ne arată, la TVR 2, cine sunt românii lui dragi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.