Ziua de duminică, indiferent de vreme și alte treburi, îți dă cumva întâlnire cu cele mai frumoase și spectaculoase momente pe TVR 2. Show-ul lui Fuego – DRAG DE ROMÂNIA MEA!, aduce din ce în ce mai mulți oameni în fața micului ecran, în fiecare duminică, de la ora 15.00, reușind să impresioneze prin eleganță, prin idei și sensibilitate, prin calitatea invitaților și prin emoția momentelor prezentate. Muzica este și ea un factor important, aducând în fața românilor șlagăre de colecție, precum și spectaculoase imagini însoțite de-o coloană sonoră specială.

Emisiunea este, așa cum spune Paul Surugiu-Fuego, făcută temeinic, cu implicare și multă dăruire, având ceva din fragmentele televiziunii de altădată, strălucire, căldură și diversitate de idei, tablouri și sentimente, toate cu eroi principali de poveste, mari români. Fuego este spectaculos, mai slab cu 20 de kilograme, volubil, serios și pregătit pentru a vă aduce în față valori și stele ale scenei românești.

Marcel Pavel vine cu frumusețea glasului său, aducând, împreună cu Fuego, un omagiu special muzicii ușoare românești.

Duminica aceasta, în cea de a cincea gală a emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, Paul vine cu frumoase etape ale muzicii românești, genuri diferite și talente de seamă. Sensibilitatea va atinge cote maxime și veți putea cu toții să-l vedeți pe celebrul prezentator alături de o prezență misterioasă, într-o frumoasă poveste de dragoste. Invitații vor fi unul și unul. Energica Silvia Dumitrescu ne va purta în anii 80, cu unul dintre cele mai iubite șlagăre ale sale și cu o supriză alături de Paul, dedicată unui imens artist al românilor.

Citeste si...  Vedete care au ajuns piele si os din cauza deceptiilor in dragoste.

 

 

Zoia Alecu și Viorica Flintașu ne emoționează prin calitatea momentelor prezentate și prin sensibilitatea care le caracterizează. Iulian Băluțel, tânărul violonist cu sclipire de geniu, ne va purta în lumea lui Ciprian Porumbescu, iar Cristian Faur, alături de Fuego și Andrei Lazăr, în universul lui muzical, plin de șlagăre. O vom sărbători pe Nicola, în avans, cu surprize speciale, iar Adriana Trandafir și Marian Râlea ne vor purta în lumea teatrului și a excelenței, fiind doi dintre cei mai mari actori români ai momentului. Marcel Pavel vine cu frumusețea glasului său, aducând, împreună cu Fuego, un omagiu special muzicii ușoare românești. Așadar, o ediție pe cisnte pe care-i păcat să o ratați, mai ales că veți putea

asculta și piese cu Fuego, trupa Supermarket și minunatul balet condus de Florin Mariș!

În gala noastră din 4 noiembrie, veți putea asculta și piese interpretate de Fuego, trupa Supermarket, alături de baletul condus de Florin Mariș.

 

O vom sărbători pe Nicola, în avans, cu surprize speciale, iar Adriana Trandafir și Marian Râlea ne vor invita în lumea teatrului și a excelenței, fiind doi dintre cei mai mari actori români ai momentului.

 • Dana I

  DRAG DE ROMANIA MEA, e cel mai mare show de televiziune, in care Fuego ne prezinta in fiecare duminica cele mai mari valori nationale si tinerii cei mai talentati ai Romaniei!Astept cu mult drag si emisiunea din aceasta duminica!

 • Sidonia Mocan

  Datorita acestei emisiuni, duminicile noastre sunt mai frumoase!Multumim si mult succes in continuare!

 • Cati

  Drag de Romania mea este una dintre putinele, daca nu chiar singura emisiune de divertisment din spatiul tv romanesc care se bazeaza pe calitate, decenta, bun gust si valoare. Fuego, la carma emisiunii, impreuna cu toti colaboratorii sai, merita respect si felicitari! Mult succes in continuare! Va urmarim cu interes si bucurie!

 • Florentina Dobre

  In fiecare duminica mi-e DRAG DE ROMANIA MEA- muzica si buna-dispozitie, ne sunt asigurate de moderatorul Paul Surugiu!

 • Georgeta Hanzi

  „DRAG DE ROMÂNIA MEA”! SI DE ARTISTUL INIMILOR NOASTRE PAUL SURUGIU-FUEGO! O EMISIUNE DE COLECȚIE ! FELICITĂRI!