Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a fost întrebat la conferința de presă de astăzi despre posibilitatea ca portughezul Cristiano Ronaldo să revină la campioana Spaniei.

După eliminarea lui Juventus din Champions League, în urma duelului cu Porto, Cristiano Ronaldo a fost criticat aspru de presa din Italia, dar și de mai mulți experți, iar zvonurile au început să apară în privința viitoarei destinații a lusitanului.

„Zinedine Zidane lansează bomba!” Răspuns neașteptat, după ce a fost întrebat despre revenirea lui Ronaldo la Real Madrid

Zidane, de obicei rezervat când vine vorba de posibile transferuri la Real Madrid, a lăsat ușa deschisă unei reveniri a lui Ronaldo.

„Ronaldo la Real? Se poate întâmpla, da, se poate întâmpla. Știm ce fel de om este și ce a realizat aici, dar acum e jucătorul lui Juventus și trebuie să-l respectăm.

Am avut norocul să-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucură de el”, a spus Zidane.

„Zidane lansează bomba Cristiano”, a titrat Marca, după declarația lui Zidane.

2009-2018 este perioada în care Ronaldo a jucat la Real Madrid, reușind să câștige de patru ori Liga Campionilor
30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Ronaldo cu Juventus
Fabio Paratici: „Cristiano Ronaldo reprezintă viitorul lui Juventus”
Presa din Italia a scris, săptămâna trecută, despre iminenta plecare a lui CR7 de la Juventus în vară, după ce „Bătrâna Doamnă” i-ar fi stabilit starului un preţ de 29 de milioane de euro.

Fabio Paratici, directorul sportiv al campioanei Italiei, a dat cărţile pe faţă în privinţa lui Cristiano Ronaldo, după informaţiile apărute în ultima vreme..

„Informaţiile în privinţa lui Ronaldo mă fac să râd. Nu mi-am imaginat niciodată că Ronaldo poate fi pus vreodată sub semnul întrebării. Am crescut într-un oraş mic şi am auzit lumea prin baruri vorbind despre Platini, Rivera sau Baggio.

Ronaldo a câştigat 5 Baloane de Aur, nu mai ţin minte câte trofee UEFA Champions League. A câştigat atât de multe trofee şi a înscris atât de multe goluri pentru Juventus. E un privilegiu să-l avem aici, suntem fericiţi să-l avem aici! El reprezintă, cu siguranţă, viitorul lui Juventus.”, a afirmat Paratici, pentru Sky Sport Italia.


Citeste si...
Noua muză a lui Cristiano