Zinchenko a fost de neoprit. Ucraina a obținut aseară calificarea la Euro 2020, după ce a învins, pe teren propriu, Portugalia, cu 2-1. Formația antrenată de legendarul Andriy Shevchenko are 19 puncte din 21 posibile și nu mai poate pierde prima poziție în Grupa B.

Bucuria ucrainenilor a fost de nedescris, iar Oleksandr Zinchenko a fost de neoprit, atât la flash-interviu, cât și în studio. Fotbalistul de 22 de ani al lui Manchester City a cântat, a dasat și a țipat în fața camerelor TV, spre deliciul celor care îl urmăreau.

Fotbalistul a întrerupt-o pe Vlada Sedan chiar în timpul LIVE-ului și a început să scandeze. Jurnalista este nimeni alta decât iubita lui.

Citeste si...  Istoria imperiului de 2,4 miliarde de dolari al creatoarei de moda Kate Spade

Vlada Sedan, iubita lui Oleksandr Zinchenko

Ucraina lui Zinchenko merge la Euro 2020
Naționala Ucrainei a reușit calificarea la Euro 2020, după ce a învins Portugalia cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în Grupa B a preliminariilor.

Trupa lui Shevcheno s-a impus prin golurile marcate de Yaremchuk şi Yarmolenko, lusitanii punctând prin Cristiano Ronaldo, din penalty, după eliminarea lui Stepanenko.

Ronaldo a marcat cu acest prilej golul cu numărul 700 din carieră şi al 95-lea la naţional. Lusitanul se apropie astfel de recordul istoric al iranianului Ali Daei, care a marcat 109 goluri pentru echipa naţională.