Oana-Zavoranu-si-a-facut-o-noua-operatie-estetica---Am-vrut-cu-fir-de-aur--dar-mi-s-a-recomandat-din-silicon-Doritorii de lucruri şi obiecte gratis s-au îmbulzit la uşa casei din Afumaţi a Oanei Zăvoranu, după ce aceasta a anunţat că va dona lucrurile purtate de mama sa, Marioara Zăvoranu. Numai că acolo, cei 200 de „clienţi” au trebuit să treacă de o mică încercare.

Pentru a fi sigură că obiectele ajung în posesia celor care le merită, Oana le va dona pe bază de chestionar. Cine va şti să răspundă la anumite întrebări va pleca acasă cu ce îşi doreşte, cine nu… nu. „Cele care vor intra în cursa pentru câştigarea lucrurilor scumpe, vor trebui să răspundă unui chestionar de maxim 7-8 întrebări, care îmi vor arăta mie şi celor de acasă că ştiu mai multe lucruri petrecute între ea şi mine… Si cred că e imposibil să nu le cunoaşteţi răspunsurile, ca nu dam teste filozofice”, le-a explicat Oana.

Citeste si...
Ce făceau "foştii" în timpul nunţii Biancăi cu Victor Slav?!

„Nu dau la ţigănci şi ţigani NIMIC… dau la romani care au nevoie şi îsi doresc… Eu sunt ROMANCA, deci dau ROMANILOR”, a mai scris Oana Zăvoranu.