Delia Matache ți-a achiziționat împreună cu soțul său un penthouse care se învîrte după soare iar a cărui valoare se ridică la 1, 4 milioane de euro. Penthouse este situat la ultimele două etaje ale unui imobil, iar pe acoperiș vedeta are piscină și baldachin.

”Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se întinde pe două etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte bună, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, a povestit un apropiat al vedetei. Apartamentul are în jur de 400 mp (cam de 5 ori mai mare decât un apartament obişnuit cu trei camere), scară interioară şi pereţi din sticlă.

Citeste si...  Problemele de sănătate o împiedică pe Delia să rămână însărcinată

Până acum, artista nu şi-a prezentat apartamentul în vreo revistă de imobiliare, ci doar puţin câte puţin, pe Facebook şi Instagram. Ne-a arătat ba un colţ de terasă, ba o masă din living, un perete sau dressing-ul ei spectaculos, ticsit cu haine şi accesorii de firmă. recent, postul de televiziune Antena Stars a arătat imagini noi şi spectaculoase din „cuibuşorul” Deliei. Punctul de atracţie e piscina de pe acoperiş, dar şi terasa, unde Delia se poate bronza, liniştită, pe şezlong. Practic, am putea spune că face plajă pe bloc.