Fellatio café, locul unde cafeaua vine cu o partidă de sex oral vine cu o serie de surprize plăcute pentru clienți și asta pentru numai 60 de lire.

Bradley Charvet este cel căruia i-a avenit această idee de a deschide o cafenea în Paddington (Londra), care să le ofere clienților însetați în schimbul a 60 de lire, o cafea, la pachet cu o partidă de sex oral.
Avocații l-au avertizat pe acesta că legile stricte din Marea Britanie pedepsesc prostituția și planurile lui Charvet au fost puțin zădărnicite. Imediat, acesta s-a reorientat și, acum, susține că va înțesa cafeneaua cu roboți care vor avea grijă să satisfacă plăcerile carnale ale clienților. „Vor putea fi programați ca să răspundă nevoilor fiecărui client și roboții sexuali își vor îmbunătăți mereu serviciile.” Inspirat de succesul unei afaceri asemănătoare din Thailanda, ciudatul om de afaceri vrea să deschidă o cafenea asemănătoare în Manchester și în Geneva (Elveția). „Nimic nu este mai plăcut să îți începi ziua și să ai parte de ceva acțiune sexuală”, a concluzionat omul de afaceri.

Citeste si...
Procurorul din dosarul Blejnar: Uman, nu mă bucur, dar s-au respectat normele