Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, este unul dintre șoferii care se confruntă zilnic cu ambuteiajele din Capitală. Dar, de la volanul cărei mașini?

Potrivit declaraţiei de avere publicată pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Bucureşti , în luna iunie a anului 2017, Gabriela Firea conduce o maşină Mercedez Benz, fabricată în anul 2010.

Cu toate acestea, Firea a mai fost văzută și la volanul unui BMW X5, automobilul soțului său, Florentin Pandele, primarul Voluntariului.

În interviuri acordate pe parcursul timpul pe teme auto primarul general al Capitalei declara că a condus următoarele maşini: Fiat Tipo, Ford Ka, Ford Fiesta, Toyota RAV 4, BMW X3 şi BMW X6.

Citeste si...  Marcel Toader, cuprins de nostalgie. Ce făcea în mașină, în miez de noapte

Ce bunuri personale mai are Firea?
Omul politic mai deține bijuterii în valoare de 100.000 de euro dobândite înainte de căsătorie, la care s-au adaugat alte podoabe în valoare de 30.000 de euro dupa mariaj. În plus, înainte de a se căsători cu Florentin Pandele ar fi avut in proprietate tablouri în valoare de 80.000 de euro, colecția de artă fiind ulterior dezvoltata cu alte lucrări în valoare de 30.000 de euro.