Aveţi grijă cum o pupaţi la ora 12.00 să nu o „spargeţi”!

loredana-chivu-8

Loredana Chivu, ca multe alte vedete de la noi, vrea să fie perfectă în noaptea dintre ani. După ce şi-a mărit bustul de trei ori, focoasa blondă şi-a ajustat acum şi buzele.

Se pare că Loredana a trecut pragul esteticianului ei, dr. Kasem Abu Bakr, cel care i-a realizat şi mărirea de bust, în urmă cu aproape cu an. Asistenta TV a trecut cu mai multă vreme în urmă printr-o mărire de buze cu picături de silicon, la un alt medic, intervenţie de care nu a fost mulţumită. Prin urmare, a decis să facă o schimbare.

loredana

Loredana l-a vizitat pe medicul vedetelor, Kasem Abu Bakr, cel care i-a injectat acid hialuronic, pentru a-i repara buzele. Deşi ea şi-a etalat deja buzele senzuale, Loredana va trece din nou prin aceeaşi intervenţie chiar înainte de Anul Nou, pentru un aspect perfect.

În urmă cu nici două săptămâni, Loredana a apelat la serviciile aceluiaşi estetician pentru un tratament împotriva cearcănelor şi unul de îngrijire facială, pentru a şterge semnele oboselii şi a avea o apariţie cât mai strălucitoare pe micul ecran.

loredana-chivu

Asistenta păcătoasă apelează lunar la tratamentul facial, care costă 500 de euro, iar la câteva luni scoate din buzurnar 800 de euro pentru cel împotriva cearcănelor.

Citeste si...  Cu ce slăbeşte Vica Blochina!