Aveţi grijă cum o pupaţi la ora 12.00 să nu o „spargeţi”!

loredana-chivu-8

Loredana Chivu, ca multe alte vedete de la noi, vrea să fie perfectă în noaptea dintre ani. După ce şi-a mărit bustul de trei ori, focoasa blondă şi-a ajustat acum şi buzele.

Se pare că Loredana a trecut pragul esteticianului ei, dr. Kasem Abu Bakr, cel care i-a realizat şi mărirea de bust, în urmă cu aproape cu an. Asistenta TV a trecut cu mai multă vreme în urmă printr-o mărire de buze cu picături de silicon, la un alt medic, intervenţie de care nu a fost mulţumită. Prin urmare, a decis să facă o schimbare.

loredana

Loredana l-a vizitat pe medicul vedetelor, Kasem Abu Bakr, cel care i-a injectat acid hialuronic, pentru a-i repara buzele. Deşi ea şi-a etalat deja buzele senzuale, Loredana va trece din nou prin aceeaşi intervenţie chiar înainte de Anul Nou, pentru un aspect perfect.

În urmă cu nici două săptămâni, Loredana a apelat la serviciile aceluiaşi estetician pentru un tratament împotriva cearcănelor şi unul de îngrijire facială, pentru a şterge semnele oboselii şi a avea o apariţie cât mai strălucitoare pe micul ecran.

loredana-chivu

Asistenta păcătoasă apelează lunar la tratamentul facial, care costă 500 de euro, iar la câteva luni scoate din buzurnar 800 de euro pentru cel împotriva cearcănelor.

Citeste si...  Ce-ţi rezervă astrele astăzi, 27 februarie