Bianca Andreescu (19 ani) a anunțat că a semnat un contract de sponsorizare cu celebra companie elvețiană producătoare de ceasuri de lux Rolex. Tânăra sportivă din Canada mai are parteneriate cu Nike, BMW şi Head.

„Sunt încântată să anunţ că sunt în mod oficial parte a familiei Rolex. Abia aştept să trec la treabă împreună cu echipa Rolex”, a scris câştigătoarea US Open, pe Twitter.

https://twitter.com/Bandreescu

Bianca Andreescu a semnat cu Rolex, după un an de senzație
Rolex are parteneriate cu mai mulți sportivi celebri, ca Roger Federer, Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic, Eugenie Bouchard, Tiger Woods sau Lindsey Vonn.

Bianca Andreescu a avut un an 2019 de senzație, în care a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto şi US Open. Sportiva din Canada a trecut de 6 milioane de dolari premii din tenis la doar 19 ani.

Citeste si...  Florin Cîțu, atacat de Daniel Zamfir: O calamitate de ministru

Agentul Biancăi Andreescu, Jonathan Dasnières de Veigy, a dezvăluit recent că a refuzat anumite oferte, pentru că vrea să fie selectiv şi să formeze parteneriatele potrivite.

„Sincer, nu credeam că această zi va veni atât de repede, dar acum, că a sosit, suntem în poziţia în care nu trebuie să ne grăbim. În primul rând, vrem să ne asigurăm că Bianca este la vârful jocului ei ca sportivă profesionistă. Munca noastră este de a ţine viaţa ei cât mai simplă posibil, pentru a se concentra pe tenis”, a declarat Dasnieres de Veigy.

Bianca Andreescu ocupă locul 5 în clasamentul WTA și este calificată la Turneul Campioanelor de la Shenzhen (27 octombrie -3 noiembrie)