Actriţa Winona Ryder a dezvăluit jurnaliştilor americani de la Entertainment Weekly că este posibil ca povestea sa de dragoste cu Keanu Reeves de pe marele ecran să se fi concretizat prin căsătorie în România, în timpul filmărilor pentru ”Dracula”, când slujba de cununie a fost oficiată de un preotul ortodox român. Având în vedere că ritualul religios a fost complet, actriţa spune că, de fapt, ea şi cu partenerul său din film ar putea fi soţ şi soţie.

Winona Ryder a făcut aceste afirmaţii cu ocazia promovării noului film în care joacă alături de Reeves, comedia romantică „Destination Wedding”.

”Noi chiar ne-am căsătorit în ‘Dracula’. Nu, jur, am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală. În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că eu cred că suntem căsătoriţi”, a declarat Winona Ryder.

Citeste si...  Incredibil! Iată cum arată studiourile porno dupa filmări

De faţă, Reeves a intrat în jocul colegei lui şi a întrebat: „Am spus ‘da’?”, la care Ryder i-a confirmat. „Nu îţi aminteşti? Era de Valentine’s Day”.

„O, Doamne! Suntem căsătoriţi”, a concluzionat actorul.

Reeves a notat calm ştirea  şi a glumit: „E minunat să te văd din nou”, în timp ce  Ryder i-a replicat

Cei doi actori nu au lăsat niciodată să se înţeleagă că ar forma un cuplu, dar percepţia publică le suprapune cumva imaginile ca şi cum ar fi împreună, ca în cazul lui Michael Douglas şi Kathleen Turner, sau Meg Ryan şi Tom Hanks, mai scrie presa mondenă americană.