What’s Up si sotia lui Simina au ajuns sa se certe din ce in ce mai des, deoarece tanara nu vrea sa… asculte de el. La ultima data, cantaretul a cedat si a lasat-o balta.

61593751

Cantaretul si sotia lui isi doresc foarte mult sa devina parinti cat mai curand. Au discutat deschis despre asta, iar What’s Up a rugat-o pe Simina sa se lase de fumat, pentru a nu avea probleme.

Recent, Marius Ivancea s-a certat cu sotia lui chiar in vazul lumii. Cantaretul a lasat-o intr-o shaormerie din Capitala si a plecat cu un taxi.

„Eu si ea ne dorim sa avem un copil. Cand am decis asta, eu i-am spus sa se lase de fumat. La masa, ea a scos o tigara. N-a vrut sa renunte, asa ca, m-am suparat, m-am ridicat si am plecat. Am mers direct la mama, am dormit pe canapea, iar dimineata am plecat la studio”, a declarat artistul.

61593750

Culmea, femeia isi recunoaste greseala, insa sustine ca ii este foarte greu sa renunte la tabieturile ei.

„Are dreptate. Eu doream sa fumez o tigara dupa masa, asa cum fac mereu. I-am promis ca nu o sa mai am aceste tabieturi, ca sa putem sa avem un copil, dar momentan vad ca nu imi iese. Acum el are deja un copil si asta sunt eu, eu sunt copilul in relatie.”, a spus si Simina.

Citeste si...
Din nou despre confiscarea masinilor si caselor