Graba spre mare și spre munte aglomerează din nou drumurile, cu atât mai mult cu cât vremea se anunță frumoasă în weekend de Rusalii.

Weekend de cosmar, în trafic ultra-aglomerat la ieșirile din Capitalăextrem de intens, vineri după-amiază, în București, în special către ieșirile din Capitală, semn că bucureștenii pleacă în prima minivacanță după măsurile de relaxare care au intrat în vigoare la 1 iunie.

S-au format coloane de mașini pe mai multe artere principale. Pe bulevardul Iuliu Maniu, care duce spre autostrada București-Pitește, șoferii sunt din nou cu nervii la pământ.

Și spre autostrada către mare se circulă bară la bară. Un șofer spune că a făcut o oră și jumătate de pe bdul Ștefan cel Mare până la kilometrul 24 al Autostrăzii Soarelui.

Citeste si...
Vom avea mai multe zile libere decât în anul precedent! Asta pentru că...

În ceea ce privește DN1, drumul spre munte a fost aglomerat mai ales în jurul prânzului, când au existat blocaje în stațiunile montane.

Sunt peste 21.000 de polițiști desfășurați în trafic, în primul weekend în care pentru deplasările dintr-un județ în altul nu mai este necesară o declarație justificativă pe proprie răspundere.