O femeie din Marea Britanie a vrut sa ii faca o surpriza iubitului sau si s-a ascuns sub pat. In final, insa, ea a fost cea surprinsa, pentru ca barbatul a ajuns acasa cu amanta.

amanta3_88099600

Dupa ce si-a aranjat parul, si-a pus la punct machiajul si a imbrcat cea mai sexi lenjerie, Natasha Jefferson si-a zis ca e pregatita pentru o noapte fierbinte.

Ca sa fie sigura ca isi va surprinde iubitul, Natasha s-a bagat sub pat, in momentul in care a auzit usa casei deschizandu-se. Dar… surpriza! De sub patul sub care se afla, femeia a vazut nu una, ci doua perechi de picioare. Mai mult, putea auzi clar sunetul unor sarutari pasionale.

Barbatul venise acasa cu amanta si cei doi au inceput sa se simta bine chiar pe patul sub care se afla iubita oficiala. Asa cum era de asteptat, Natasha, in varsta de 22 de ani, a decis sa se desparta de iubitul infidel.

“Am fost traumatizata de ce am auzit. Dar, in ciuda circumstantelor, ma bucur ca am aflat adevarul inainte sa ma casatoresc cu el. Am fost devastata si dezgustata ca mi-a facut asta. Stateam pur si simplu sub pat si ascultam cum ii spunea altei femei ce vrea sa ii faca. Mi-a venit efectiv rau si eram socata. Am inghetat pe loc. Ma ceruse in casatorie cu doar patru saptamani mai devreme si acceptasem. Din punctul meu de vedere, aveam o relatie perfecta si eram chiar fericiti”, spune Natasha, citata de Malaysia Chronicle. Cei doi erau impreuna de sase ani.

Citeste si...
Cumplit! Nelu Ploieşteanu, implicat într-un mega-scandal: "Este nenorocirea vieţii mele!"