Exista psihologi care sunt de parere ca masina e ca o „prelungire a falusului”, atat de legata e de relatii sexuale. O masina frumoasa si confortabila ii poate facilita posesorului accesul la fete care poate in alte conditii nu l-ar fi luat in seama.

poza 2Daca vine vorba despre folosirea vehicolului drept cadru ambiental pentru relatii sexuale, e bine sa nu te aventurezi daca iubitul tau are o masina neincapatoare, micuta, de oras… Desigur, asta daca nu cumva esti o buna contorsionista.

Pozitii potrivite

Cand el e asezat pe bancheta din spate, poti sa „il calaresti” la propriu. Femeia deasupra nu inseamna ca barbatul trebuie sa fie neaparat intins dedesubt, poate sta si pe scaun sau canapea, iar tu te poti sprijini de umerii lui, de genunchi sau de scaunele din fata. De ce nu, te poti tine si de plafon daca esti inalta sau de suporturile speciale pentru maini din partile laterale. E bine sa nu tragi prea tare totusi si nu se stie daca o sa poti tine cont de asta cand esti in focurile pasiunii.

Citeste si...  Ai mașină, ai belele: noile reguli pregătite pentru 2018

Poti sa il calaresti si asezandu-te cu spatele la el, o variatie a pozitiei „balansoarului”. Iti poate ghida si el miscarile daca te tine de solduri, iti poate atinge sanii si iti poate admira toate curbele periculoase.

Daca tu esti dedesubt, iti poti pune picioarele pe spatarele scaunelor din fata sau, daca poti ajunge, „calca” plafonul. El poate sta in genunchi in fata ta. Atenie la presurile antiderapante.

Daca e frumos afara si sunteti siguri ca e o zona nefrecventata, puteti deshide ferestrele sau puteti decapota masina, dar in aces sezon n-o sa fie cazul.