Pentru a fi printre cei mai buni jucători din lume, pentru a juca în mod profesionist și a fi recunoscut la nivel mondial, trebuie să te antrenezi mult. În prezent, gamimg-ul este considerat practic un sport profesionist. Este important să te antrenezi pentru a stăpâni funcțiile de bază, dar ai nevoie și de propriile abilități pe care le obții plecând de la propria experiență, fie de abilități pentru un anumit joc în special. Iată pașii fundamentali care trebuie făcuți dacă visezi să devii un gamer profesionist. Nu îți garantează succesul, dar este bine să-i urmezi pentru a-ți crește șansele de reușită.

Alege-ți genul

Este foarte important să îți alegi genul. Există sute de jocuri video și, de asemenea, sute de tipuri diferite de jucători. Încercarea de a deveni cel mai bun jucător internațional al League of Legend diferă de cea de a deveni cel mai bun jucător al Counter Strike Global Offensive sau chiar FIFA sau PES.

Fiecare gen are cerințe specifice, este important să înveți mișcări, rutine și alte caracteristici ale fiecărei aventuri. În jocurile de tragere vei avea arsenaluri uriașe la dispoziție și este important să știi când și cum să folosești fiecare armă și să cunoști limitările acesteia, astfel încât să te poți confrunta cu dușmanii tăi într-un mod mai eficient.

În jocurile de curse sunt multe de învățat. Trebuie să exersezi cum să conduci fiecare vehicul și la dificultăți diferite. Câștigarea unui circuit „ușor” nu înseamnă același lucru cu „dificil” sau „intermediar”.

Indiferent de genul pe care îl alegi, încearcă să participi la toate turneele la care poți. Cu siguranță vei găsi jucători mai buni decât tine, dar în experiență vei găsi cheia pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în timp.

Achiziționează accesoriile

Dacă iei decizia de a te dedica pregătirii pentru a fi un jucător profesionist, reține că, de multe ori, accesoriile speciale ale consolelor sunt concepute pentru jucătorii profesioniști. Fiecare consolă are accesoriile sale specifice, de multe ori sunt orientate către un anumit tip de joc, dar alteori sunt accesorii generice pe care le poți folosi pentru diverse lucruri.

De la căști cu microfon de bună calitate la joystick-uri profesionale pentru a îți îmbunătăți performanțele. Nu ezita să investești în îmbunătățirea experienței tale de joc, cu siguranță te va ajuta în formarea ta, astfel vei reuși să devii un jucător profesionist.

Învață de la alții

Să nu ai impresia că vei deveni cel mai bun peste noapte. Dacă îți dorești să devii jucător profesionist trebuie să te antrenezi mult, iar asta înseamnă că vei muri și vei pierde de multe ori înainte de a ajunge în vârf. Este important să profiți de turnee și de alte întâlniri ale jucătorilor pentru a învăța de la ei.

Jucând jocuri precum FIFA poți învăța să joci mai bine. De asemenea, poți căpăta experiență jucând jocuri de tragere sau jocuri de aproape orice gen, urmărindu-i pe cei mai buni. Poți învăța mereu ceva de la ceilalți și adăuga ceva nou la stilul tău de joc.

Pentru a fi cel mai bun, uneori trebuie să plătești

Pentru a te antrena mai bine și a profita la maxim de timpul tău în vederea transformării într-un jucător profesionist, va trebui să cheltuiești o anumită sumă de bani. De exemplu, va trebui să îți achiziționezi accesorii și controale suplimentare pentru a juca cu prietenii și chiar pentru a-ți îmbunătăți personajele în anumite jocuri.

Amintește-ți că pentru a fi cei mai buni jucători, mulți nu au o viață socială și își dedică 24 de ore pe zi pentru a cunoaște perfect fiecare joc. Nu trebuie să devii unul dintre ei, dar dacă vrei să te dedici jocurilor video întru totul, să devii profesionist, trebuie să faci anumite sacrificii.

Unul din produsele pe care trebuie să le achiziționezi este scaunul de gaming ergonomic. Gamerul profesionist știe mai bine ca oricine că un asemenea produs nu trebuie să lipsească de pe lista sa de achiziții. Dacă vrei să beneficiezi de unul de cea mai bună calitate și la un preț excepțional, intră pe promotii-scaune.ro.

În acest magazin de vei intra, vei avea posibilitatea să-ți alegi scaunul preferat dintr-o gamă variată de scaune de gaming. Așadar, fă un prim pas spre atingerea obiectivului tău, alege-ți scaunul care va contribui într-o mare măsură la succesul tău. Spor la cumpărături și mult noroc!

Citeste si...  VIDEO: Microsoft Surface Hub. Aşa vor arăta televizoarele peste câţiva ani!