Una din principalele influențe ale guvernării PSD este creșterea salariilor în domeniul construcțiilor. În timpul guvernării PSD s-a remarcat o creștere substanțială a salariului minim pe economie în toate domeniile, inclusiv construcții. Anul acesta salariul minim pentru un constructor a atins pragul de 3000 de lei. Odată cu creșterea salariilor, datorită faptului că tot mai mulți români sunt motivați să lucreze în acest domeniu și să obțină rezultate, a sporit și volumul construcțiilor de patru ori comparativ cu media UE28.

Conform datelor EUrostat actuale, în februarie 2019, comparativ cu media celor 28 de țări ale Uniunii Europene, în România s-a construit de patru ori mai mult. Această realizare a clasat țara noastră pe locul doi după Slovenia în rândul țărilor care și-au făcut publice datele referitoare la nivelul construcțiilor în statisticile EUrostat.

Citeste si...  Un congres pentru Liviu Dragnea. Organizaţiile PSD se întrec în rezoluţii de „susţinere deplină şi necondiţionată” a şefului partidului

Realizările nu se opresc aici! Pe lângă creșterea simțitoare a volumului construcțiilor, guvernarea PSD a contribuit și la accelerarea investițiilor publice.