După ce Radu Banciu a fost atacat dur de Adrian Năstase, Dan Voiculescu îi ține isonul fostului premier.

„Despre oricine ar fi fost vorba, limbajul ofensator, suburban, în special la adresa familiei nu este permis, cred eu, unui om de televiziune. Dezavuez și condamn manifestările unor oameni inculți, cu grave probleme de caracter, jurnaliști eșuați flagrant care folosesc un post de televiziune pentru a-și exprima frustrările, convins fiind că libertatea de expresie – în special pentru un jurnalist – trebuie să fie compatibilă cu igiena morală.

Sunt suficiente eșecul sau mediocritatea în destinul personal pentru a te transforma într-un judecător al societății românești? E suficientă amăgirea că, înjurându-i pe cei care au reușit prin propriile puteri, devii și tu, pentru o clipă, puternic?

Citeste si...  Presa din străinătate a pus ochii pe mafia lemnului din România. Uite cine distruge pădurile

Din păcate însă, ca peste tot în societatea românească, non-valorile ”comentează” și ”formează opinii”. Și în acest domeniu România se află – în egală măsură – sub semnul imposturii și al pierderii reperelor autentice. Și aici scara valorilor e răsturnată și batjocorită în fiecare zi”, scrie Dan Voiculescu pe blog, amintind şi faptul că, în urmă cu 25 de ani, a pus bazele unui trust de presă „în care s-au format, în timp, generații de jurnaliști onești și valoroși”.