Steaua va primi peste 3 milioane de euroSteaua a fost la un pas de una dintre cele mai ruşinoase înfrângeri din istorie. La Baia Mare, echipa lui Rădoi a fost primită ca o formaţie mare. Fanii au luat cu asalt tribunele, gazdele au închiriat o nocturnă mobilă şi nimeni nu anticipa o confruntare în adevăratul sens al cuvântului. Doar că realitatea din teren a fost cu totul şi cu totul alta. Motivaţi de atmosfera din tribune, unde oamenii s-au călcat în picioare la propriu pentru a prinde un loc, ba chiar unii au intrat în zonele interzise ale stadionului, elevii lui Dorin Toma s-au autodepăşit, iar la finalul partidei se pot considera adevăraţii câştigători.

Citeste si...  Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Madrid

Elevii lui Rădoi au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de FCM Baia Mare în optimile de finală ale Cupei României, echipa lui Rădoi terminând la egalitate cu liderul Seriei 2 din liga secundă, 1-1 după 90 de minute.

La penalty-uri, lipsiţi de experienţă, băimărenii au cedat. Ba chiar Cojocaru a şi apărat execuţia lui Străuţ. Steaua s-a calificat, după 4-1 la loviturile de departajare, dar a obţinut prea puţin dintr-un meci în care avea doar de pierdut.