Nu există duminică perfectă fără a te încărca de energia unor timp de calitate. N-avem reguli clare despre cum să-l petreceți, dar știm sigur că emisiunea noastră vă propune o alternativă, una din care aveți și ceva de învățat, redescoperiți lucruri și oameni și vă bucurați de multă muzică bună, din mai multe zone și genuri muzicale, cu voci de marcă păstrând întotdeauna decența și bunul gust. Și iată că de aproape trei ani, alături de Paul Surugiu-Fuego, reușim să vă facem duminicile frumoase, doldora de sentimente și emoții și cu multe povești interesante.
VOCI DE MARCĂ
Iată că startul sezonului al șaselea a fost unul pe măsură așteptărilor, cu voci de marcă astfel că cea de a doua gală vine cu momente emoționante, premiere, artiști iubiți și talentați, dar și cu un strop de înțelepciune și folclor românesc, din două zone istorice.
VOCI DE MARCĂ
Duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, veți avea ocazia să-l revedeți pe romanticul incurabil, artistul care și-a definit activitatea cântand dragostea, Cătălin Crișan. Acesta ne va vorbi despre școala sa, despre suflet, dar ne va prezenta și-un proiect admirabil, gândit chiar de el. Este vorba despre un cântec atipic, scris pentru mai multe voci. Astfel, ne vor fi aproape și ALL’S 2, artiști lirici ai Filarmonicii și Operei din București, dar și formidabilul tenor Alin Stoica, un talent excepțional, care ne va uimi cu vocea și sensibilitatea sa, fiind singurul român care a câștigat premiul Pavarotti. Cu toții vor cânta împreună și ne vor surprinde!
VOCI DE MARCĂ
Sosește la noi și una dintre cele mai apreciate și iubite artiste ale noului val, o apariție plină de senzualitate și frumusețe, îndrăgita LORA. Laura Petrescu se va emoționa povestind despre mama sa, plecată dintre noi, ne va cânta hiturile ei, cu milioane de vizualizări pe Youtube și desigur, va cânta un super duet atipic alături de Paul Surugiu-Fuego, care a pregătit la rându-i, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket, o premieră.
tvr
Actrița de farmec, plină de energie și de bucurie de-a trăi, Crina Matei, sosește la noi cu ritm și voie bună. Ne propune un cântec special, reinterpretat într-o manieră aparte. Ne vorbește despre sufletul său și despre ce lucruri, oameni și locuri speciale preferă. Ne va recita un text dur și plin de înțelesuri și va face, alături de Fuego, o călătorie în perioada interbelică, în lumea Bucureștiului de altădată.
drag-de-romania-mea
Ca spectacolul să fie complet, avem și folclor, adus de doi artiști populari, cu mare succes la public și cu frumoase cariere în spate, ambii având prestanță, ținând la repertoriu și la ținute. Este vorba de Robert Târnăveanu, care sosește din zona Sibiului, cu detalii despre costumul său și frumoase cântece. Din Vâlcea vine frumoasa Rodica Mitran, care arată fenomenal, are cântece care nu te lasă să stai jos, iar alături de Robert, ne va spune muzical cum se împacă o olteancă cu un ardelean. Nu ratți! Stați aproape de noi!

Citeste si...
La 6 luni de la ultimul meci oficial, Halep a revenit pe teren

fuego