Show-ul „Vocea României” trece de vineri la un nou nivel, iar competiţia va fi mai strânsă. Ordinea concurenţilor va fi aleatorie şi va fi un singur „Start vot”, la final, când telespectatorii vor putea să-şi voteze favoriţii, indiferent de ordinea din concurs sau de echipa din care fac parte.

bfb_84480600

VOCEA ROMANIEI: Dupa primele editii live, in cursa catre finala Vocea Romaniei au mai ramas 16 concurenti, 16 voci care au reusit sa impresioneze atat antrenorii cat si publicul. Cei mai buni dintre cei buni au ajuns foarte aproape de marele trofeu si isi vor canta din nou sansa in platoul in care doar vocea conteaza. Piese precum Feeling Good, Smells Like Teen Sprit, Titanium, She Wolf, Let her Go, Free Your Mind, White Christmas, Dream On sau Perfect vor rasuna si vor umple scena de adrenalina, energie si emotie si in aceasta editie!

Vladimir Pocorschi a făcut senzaţie pe scena de lan Vocea României. Vineri seara a ales să cânte o piesă a trupei Nirvana şi a primit cuvinte de laudă din partea juriului. Chirilă a fost deranjat că la un moment dat piesa a fost modificată, dar a mărturist că per ansamblu a fost bine.

„Eu voaim sa-l intreb daca a umblat la armonii. Mie mi s-a parut ca a scazut din forta piesei”, a spus Tudor Chirilă.

„E clar, chitara e brelocul tau. Îmi place felul in care canti tu rock. Cine a venit cu ideea sa apari fara tricou?”, i-a spus Marius Moga.

„Cineva mai dezbracat ca mine. Iti face bine sa canti la chitara ca ti-a dezvoltat niste muschi extraordinari”, a spus Loredana Groza.

„Este o aparitie senzationala, cred ca este o deschidere de show live perfecta. Sper ca oamenii sa te aprecieze la adevarata ta valoare”, a declarat Smiley.

Rockerii ramasi in concurs se pregatesc sa puna la bataie cele mai bune momente, iar fiecare dintre ei va avea piese din diferite momente ale istoriei rock-ului. Vocile feminine vor jongla cu emotiile, insa si cu buna dispozitie, interpretand piese de la dance, la jazz si oferind celor din fata televizoarelor adevarate momente de sensibilitate si divertisment.

Emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar tensiunile intre concurenti au inceput sa se adune, lupta catre marea finala devenind din ce in ce mai stransa. Antrenorii se pregatesc si ei pentru a lua decizii din ce in ce mai dificile, iar publicul are din nou puterea de a salva cate un concurent din fiecare echipa.

Citeste si...  Sanziana Niculae, pe urmele Tarjei Turunen.