Iată pentru ce a primit amend uriaşă un şofer teribilist din Constanţa!

 amenda

Un şofer de 24 de ani din Constanţa a fost prins, luni, de poliţişti în timp ce conducea cu 180 de kilometri la oră într-o localitate din judeţul Arad, pe DN 7, oamenii legii dând, în ultimele 48 de ore, 260 de amenzi pentru viteză excesivă.

Poliţiştii arădeni au prins, luni, în timpul unei acţiuni privind combaterea vitezei excesive pe şoselele din judeţ, un şofer din Constanţa care conducea cu 180 de kilometri la oră în localitatea Bârzava, pe DN 7. Şoferul, care se afla la volanul unui BMW, se deplasa pe un segment al şoselei foarte periculos, cu multe curbe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber, când a fost prins, şoferul efectua şi o depăşire neregulamentară, respectiv într-o zonă în care depăşirea este interzisă din cauza vizibilităţii reduse. Tânărului i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile, fiind totodată amendat cu 935 de lei.

În ultimele 48 de ore, în cadrul acţiunii poliţiştilor arădeni, au fost prinşi 260 de şoferi conducând cu viteză excesivă, majoritatatea pe DN 7, aceştia fiind amendaţi, în timp ce altor 28 de şoferi le-au fost suspendate permisele auto.

Poliţiştii au mai dat 340 de amenzi pentru alte tipuri de nereguli în trafic, în total, valoarea celor 600 de amenzi date şoferilor fiind de 95.000 de lei.

 

Citeste si...
Regele asfaltului, Nelu Iordache, a băgat banii de la UE în avioane