Cântăreaţa pune la bătaie o sumă uriaşă pentru vilă în centrul Capitalei

Delia

Delia Matache (32 de ani) şi soţul său, Răzvan Munteanu (36 de ani) îşi doresc să se mute în casă nouă, în acest an. Şi nu într-una oarecare, ci într-un viloi într-o zonă bună din Capitală, cu o curte mare, camere şi spaţiu suficient atât pentru ei, cât şi pentru viitorii lor urmaşi. Cei doi au alocat în jur de 250.000 de euro pentru noua lor locuinţă.

Delia Matache şi soţul său, Răzvan Munteanu, au evitat mai tot timpul să vorbească despre planurile personale, preferând să facă acest lucru doar după ce acestea se vor realiza.

Un agent imobiliar care a intrat în legătură cu cei doi soţi a dezvăluit însă în presa mondenă că aceştia caută să se mute în casă nouă, mai ales că în viitorul apropiat ei şi-au propus şi să devină părinţi.

delia-05

Potrivit respectivei surse, Delia şi Răzvan nu vor însă o casă oarecare, ci una situată într-o zonă centrală, unde de altfel şi locuiesc în prezent, sau în partea de nord, undeva în Pipera sau în Herăstrău.

Pentru acest vis, cei doi soţi au alocat o sumă frumuşică, în jur de 250.000 de euro. “Da, căutăm să ne luăm casă, dar încă nu ne-am decis”, a recunoscut artista.

Atât Răzvan, cât şi Delia câştigă suficient încât să-şi permită acest lux. El deţine mai multe cluburi de noapte prospere în Centrul Vechi, în timp ce artista are o mulţime de spectacole.

delia razvan-munteanu

Delia îşi rotunjeşte veniturile şi din emisiunile TV. Artista a făcut treabă bună la “X Factor”, iar acum e implicată într-un alt proiect al Antenei 1, “Te cunosc de undeva”, unde, în calitate de jurat, câştigă 4.000 de euro pe emisiune.

Deşi s-au căsătorit în vara anului 2012, Delia şi Răzvan nu au devenit încă părinţi. Ambii însă îşi doresc un moştenitor şi, potrivit apropiaţilor, în urmă cu ceva timp şi-au făcut chiar şi câteva analize, în urma cărora artista a primit undă verde din partea medicilor să rămână gravidă. Cei doi şi-ar dori ca primul lor copil să fie un băieţel.

 

 

Citeste si...  8 trucuri ca filmuleţete pe care le postezi pe YouTube să aibă succes