Violeta Alexandru, președinte PNL București, nu îi dă „nicio şansă” Gabrielei Firea la alegerile din 2024, după ce fostul edil şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Deputatul liberal susţine că „ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist”.

Violeta Alexandru susţine că Firea a lăsat la Primăria Capitalei „un dezastru” , afirmând că „sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase”.

„Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine – un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș – ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist. Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș”, a precizat Violeta Alexandru, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Violeta Alexandru o dinamitează pe Gabriela Firea. „Grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea”
„292.000 plăți restante ale Primăriei Capitalei în 2017 vs. 144.000.000 în 2020. Aici suntem, asta a preluat Nicușor Dan. Sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase.

Disperate că au fost deconectate de la banii bucureștenilor, grupurile de interese din jurul PSD se străduiesc să o țină în viață pe Firea. Adio! Coșmarul PSD s-a terminat în București.
Facem tot ceea ce putem în situația dată. Curățăm mizeria și așezăm Noul București pe drumul corect. Muncim pentru București – știu că PSD înnebunește când se gândește că orașul este acum condus de oameni corecți, de oameni care muncesc zi-lumină pentru a ieși din falimentul în care ne-a băgat. Un PSD care îi urăște pe oamenii corecți. Pe unde a trecut PSD, a lăsat dezastru.
Nu am nicio intenție să accept tupeul. Nu am de ce”, a mai precizat fostul ministru al Muncii.

Violeta Alexandru a reacţionat în contexul în care senatorul Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte al PSD şi fost primar general al Bucureştiului, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Botoşani, pentru ce funcţie doreşte să candideze în anul electoral 2024.

Citeste si...
Orban nu îl mai vrea între liderii PNL pe Rareș Bogdan şi susţine că este susţinut de o mână de talibani