Mafia imobiliară își vede mai departe de treabă deși se spune că DNA veghează tot ce mișcă în țara asta.

Claudiu Florică, considerat capul rețelei Microsoft a pus în cele din urmă mâna pe vila de 4 milioane de euro a lui Corneliu Vadim Tudor. Deși Vadim a încercat de nenumărate ori să salveze casa din mîinile mafiei imobiliare cît a trăit, se pare că nu a reușit.
Pentru a reuși să pună mâna pe vilă, se pare că s-ar fi folosit documente false şi astfel s-a reuşit evacuarea tribunului din sediul central al PRM, din strada Emil Zola, din centrul Capitalei.

Claudiu Florică, unul dintre cele mai controversate personaje din dosarele DNA s-a mutat deja în vilă.
„Claudiu Florica sta la balcon şi rade de noi, rade de autoritatile statului pentru ca el a ramas cu milioanele din Microsoft si a ramas si cu aceasta vila, facuta cadou pana la urma de RAAPPS”, spune unul dintre fostii colaboratori ai lu Vadim, Marius Marinescu.

Citeste si...  Vila lui Vadim a fost luată de capul rețelei Microsoft

Casa de milioane de euro a fost construita de o nemţoaică, Maria Wolf, care însă pentru că nu avea moştenitori a lăsat-o statului român.

„Dacă DNA ar vrea să-şi facă datoria ar trebui să înceapă cu RAAPPS. Avea un patrimoniu de 10 miliarde de euro, dar au fost prăduite toate vilele, toate palatele”, spune Marinescu.