Mafia imobiliară își vede mai departe de treabă deși se spune că DNA veghează tot ce mișcă în țara asta.

Claudiu Florică, considerat capul rețelei Microsoft a pus în cele din urmă mâna pe vila de 4 milioane de euro a lui Corneliu Vadim Tudor. Deși Vadim a încercat de nenumărate ori să salveze casa din mîinile mafiei imobiliare cît a trăit, se pare că nu a reușit.
Pentru a reuși să pună mâna pe vilă, se pare că s-ar fi folosit documente false şi astfel s-a reuşit evacuarea tribunului din sediul central al PRM, din strada Emil Zola, din centrul Capitalei.

Claudiu Florică, unul dintre cele mai controversate personaje din dosarele DNA s-a mutat deja în vilă.
„Claudiu Florica sta la balcon şi rade de noi, rade de autoritatile statului pentru ca el a ramas cu milioanele din Microsoft si a ramas si cu aceasta vila, facuta cadou pana la urma de RAAPPS”, spune unul dintre fostii colaboratori ai lu Vadim, Marius Marinescu.

Citeste si...  Klaus Iohannis, despre mărirea salariilor demnitarilor

Casa de milioane de euro a fost construita de o nemţoaică, Maria Wolf, care însă pentru că nu avea moştenitori a lăsat-o statului român.

„Dacă DNA ar vrea să-şi facă datoria ar trebui să înceapă cu RAAPPS. Avea un patrimoniu de 10 miliarde de euro, dar au fost prăduite toate vilele, toate palatele”, spune Marinescu.