Vii la Iași? Nu știi unde să te cazezi? Complexul Iassium te găzduiește cu drag! În plus, îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă.

Așadar, fie că vii în orașul celor 7 coline în interes de afaceri, fie că vii în vacanță, fie plănuiește să stai o perioadă mai lungă de timp aici, complexul Iassium îți oferă posibilitatea de a te caza într-unul dintre apartamentele sale ultra moderne.

Ești pregătit să pornești în călătorie spre Iași? Perfect. Vei avea parte de o cazare excepțională, într-un oraș care oferă o imagine unică datorită așezării sale. Iași este un oraș cu multe obiective turistice, mai ales culturale. Dacă vrei să le vizitezi, dar nu vrei să te cazezi la hotel, pensiune sau vilă, complexul Iassium este o soluție perfectă pentru tine.

Știm cu toții că nicăieri nu este mai bine ca acasă. De confortul din locuința personală nu putem avea parte nici la hotel, nici la pensiune, nici la vilă. Nicăieri nu ne simțim mai confortabil și mai relaxați ca acasă.

Din dorința de a oferi oaspeților lor minunatul sentiment deacasă, reprezentanții Iassium și-au propus să vină în întâmpinarea tuturor celor care vizitează orașul Iași, cu o altfel de variată, apartamente în regim hotelier.

Prin intermediul acestor apartamente îi invită pe toți ce ce vin în Iași să descopere atmosfera plăcută și relaxantă a cazării în regim hotelier, dar și frumusețile orașului.

Dacă faci parte dintre persoanele cărora le place liniștea, apartamentele Iassium îți oferă șansa să te bucuri de liniștea mult dorită, deoarece se află într-o clădire obișnuită. Din momentul în care alegi ca pe parcursul șederii în Iași să stai într-un apartament Iassum, vei face parte din locuitorii obișnuiți ai Iașului, ceea ce îți va oferi o stare de liniște.

Așadar, când vii la Iași, cazează-te într-unul din apartamentele Iassium Residence Copou, una dintre cele mai cunoscute zone, plină de atracții, care te invită la plimbare și relaxare.

Optează pentru Metropolitan Luxury Suites, dacă îți place să fii aproape de mari centre comerciale precum Pallas Mall și Iulius Mall.

Există persoane care, deși călătoresc des, nu aleg cazarea în regim hotelier deoarece nu îi cunosc avantajele. Dacă și tu faci parte dintre ele, trebuie să știi că dacă te cazezi într-un apartament sau un studio în cadrul complexului Iassium, vei avea parte de cele mai bune facilități. Te vei putea bucura de sală de fitness, parcare gratuită, tenis de masă, spălătorie, izolare fonică, aer condiționat.

Citeste si...  Oamenii isi doresc case practice si mici

Cu alte cuvinte, vei avea parte de tot confortul necesar pentru a te simți ca acasă. Indiferent pentru ce vii la Iași, Fie că vii în interes de afaceri, fie într-o mică vacanță, nu uita să-ți stabilești intinerarul, cheia călătoriei de succes.

De îndată ce vei stabili ce vei face în Iași, vei scăpa de stres. Nu vei mai fi nevoit să planifici totul în ultimul minut. Așadar, ia un pix și o foaie de hârtie și fă-ți o lista de priorități.

Dacă vii în interes de afaceri, prioritare trebuie să aibă întâlnirile cu partenerul sau partenerii tăi de afaceri. Printre aceste întâlniri, introdu câteva pauze. În timpul acestor pauze vizitează câteva obiective turistice. Există multe obiective turistice care merită vizitate.

Dacă nu ai timp să le vizitezi pe toate, alege câteva dintre cele mai importante. Vizitează Palatul Culturii, Catedrala Metropolitană, Bojdeuca lui Ion Creangă, Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi din Iași, Grădina Botanică.

Fă-ți timp și mergi într-o seară la teatru sau la operă. Vei fi încântat de prestația artiștilor din Iași. Îți vei dori să revii și cu altă ocazia.

Iași este un oraș care are multe de oferit vizitatorilor săi. Profită cât poți de tot ceea ce ți se oferă și nu ezita să te simți ca acasă. Ce spui, accepți provocarea? Te cazezi la Iassium? Dacă răspunsul este afirmativ, fă-ți mai repede rezervare!

Iassium își va deschide ușa cu mare drag și îți va oferi servicii de cazare și facilități la cele mai înalte standarde din oraș. Relaxează-te într-un apartament spațios și modern pe tot parcursul șederii în Iași. Fă-ți bagajul și pornește la drum! Iașul te așteaptă să te bucuri de minunatele sale obiective turistice! Ședere plăcută îți dorim!