ty (14)

N-ati mai auzit de asa ceva si daca v-ar spune cineva nu l-ati crede. Insa este real, iar nenorocirea s-a aflat dupa ce unul dintre baieti s-a spovedit unui preot, asa, ca fapt divers. Preotul i-a spus sa mearga la politie, sa spuna ce se intampla, pentru ca a pacatuit grav si s-ar putea sa nu mai existe iertare pentru asa ceva si sa mearga direct in iad.

Speriat de preot si dorind sa scape de pacate, tanarul s-a dus la sediul politiei din orasul sau, Perquimans County, Carolina de Nord, si le-a spus senin oamenilor legii ca el si fratii sai au facut sex de vreo 10 ani aproape in fiecare seara, cu sora lor, acum in varsta de 16 ani. Uluiti, politistii au demarat o ancheta, chemand si Protectia Copilului.

Raportul asistentilor de la Protectia Copilului a fost socant. In prima zi de vizita la domiciliu audierile au durat opt ore, iar dupa incheierea audierii fata a fost luata imediat in custodie si pusa in programul de protectie al minorilor, data pe mana psihologilor, psihiatrilor si alti medici, pentru a incerca sa „o salveze”.

Potrivit raportului intocmit de asistentii sociali, parintii n-au negat ca cei sase baieti au facut sex cu sora lor. Mai mult, acestia au recunoscut ca asa i-au crescut, fapt confirmat si de psihologul care a fost prezent le audierile politistilor cu baietii. Potrivit psihologului, cei sase nu manifestau vreo vina sau mustrare de constiinta vizavi de faptele lor. De asemenea, parintii sustin ca victima e de vina (fata lor) si nu cei sase baieti, pentru ca i-ar fi sedus. Baietii au varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, iar abuzurile au inceput cand fata avea patru ani. Toţi şase, inclusiv părinţii, riscă ani grei de închisoare.

Citeste si...  5 POZITII SMECHERE!