Jennifer Lopez se misca senzational pe scena la 43 de ani. Diva latino este intr-o forma fizica de exceptie, lucru pe care l-a demonstrat intr-una dintre aparitiile sale live.

regina-dansului-lasciv-miley-cyrus-a-fost-detronata-de-j-lo-miscarile-sexy-ale-divei-latino-fac-senzatie_3_1_size2

Imbracata intr-un body multicolor, Jennifer Lopez le-a aprins imaginatia fanilor cu noua sa coregrafie. Cantareata este noua regina a twerk-ului, curent promovat de Miley Cyrus, si care inseamna, de fapt, un dans lasciv si provocator.

Ce-i drept, twerk-ul ii vine ca o manusa lui Jennifer Lopez, care isi unduieste formele armonioase in fata a mii de fani.

Desi Miley Cyrus este cu 23 de ani mai tanara ca Jennifer Lopez, nu are acelasi sex appeal si aceeasi priza la fani ca diva latino. Miley a fost criticata pentru ca nu ar avea dotarile fizice necesare pentru un astfel de dans. Fanii i-au reprosat ca nu poti dansa „twerk” daca nu ai un poesterior pe masura…iar la capitolul acesta nimeni nu sta mai bine ca Jennifer Lopez.

Pentru a-si mentine formele armonioase, J Lo si-a angajat de curand unul dintre cei mai renumiti antrenori de fitness. Este vorba de Marco Borges, la care apeleaza nume grele ca Beyoncé, Jay Z, Gwen Stefani, Shakira si Pharrell Williams.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=n-AnV_2ar0Q]

Citeste si...
Preşedintele cecen ameninţă că trimite 75.000 de luptători în Kiev