Expunerea la soare poate afecta grav sanatatea pielii. O veche vorba din intelepciunea populara spune ca „unde nu intra soarele, acolo intra boalele”, insa acest lucru nu se aplica si in cazul expunerii prelungite a pielii la razele soarelui, mai ales la orele dupa-amiezii.

plaja

Clipul de mai jos demonstreaza cat de important este sa eviti expunerea prelungita la soare mai ales in intervalele orare in care acesta este periculos (11:00-16:00) si sa folosesti creme cu factor de protectie (SPF) inalt.

Bronzarea prelungita si arsurile solare pot conduce la imbatranire prematura si iti poate crea grave probleme de sanatate. In ciuda avertizarilor medicilor, cei mai multi nu iau in seama importanta lotiunilor solare si respectarea intervalelor orare benefice pentru a face plaja.

Cu ajutorul luminii ultraviolete, un tanar pe nume Thomas a demonstrat unui grup de persoane care este efectul pe care soarele l-a avut in momentul in care si-au expus pielea – schimbari care nu se observa in lumina naturala.

Citeste si...  Bunăciunile astea au încins imaginația masculilor pe o plajă din Miami