heather_03033300

În timpul unei întreceri de atletism în sală o sportivă a oferit o adevărată lecţie de voinţă, ea reuşind să câştige cursa, în ciuda faptului că s-a împiedicat şi a căzut înainte de intrarea în ultimul tur de pistă.

Heather Dorniden este o atletă de care nu a auzit multă lume, însă povestea ei a ajuns în sufletele a milioane de oameni din întreaga lume. Este a 9-a cea mai tittrată sportivă din istoria campionatului universitar american, dar exemplul pe care l-a dat nu este legat de medalii sau titluri.

Exemplul oferit lumii este că trebuie să credem în noi înşine, indiferent de situaţie şi obstacolele pe care le avem în faţă, şi astfel putem învinge, putem deveni în mod reali campioni.

Povestea lui Heather a fost filmată chiar de tatăl său, în finala unui concurs atletic în sală. Se alerga în cursa de 600 de metri, dar după 200 de metri Heather a căzut, fiind la un pas să fie călcată pe cap. S-a ridicat imediat, atât de repede cât poate un om rănit să-şi vină în fire, numai că nu s-a retras de pe pistă, cum mulţi ar fi fost tentaţi să o facă. Heather şi-a adunat forţele a reînceput să alerge şi a recuperat metru cu metru, ajungând în final să câştige cursa.

Citeste si...  DOLIU în LUMEA CULTURALĂ. Kiss Francisc a decedat