Telenovela vieţii lui Brigitte continuă! Deşi s-a împăcat cu soţul ei, Ilie Năstase, iată că destinul o aduce în aceleaşi împrejurări cu fostul ei amant, Cătălin Cazacu. Zilele trecute, bruneta şi-a bronzat formele sexy pe aceeaşi plajă pe care se aflau cei doi bărbaţi rivali. S-au observat, dar s-au evitat, de teama unui scandal în public.

Căldură mare, plajă încinsă de trupuri sexy, iar de la distanţă se putea remarca şi cel al lui Brigitte Năstase, care la cei 41 de ani ai săi arată trăsnet! Într-un costum de baie minuscul, colorat frumos şi probabil de la vreun brand cunoscut, bruneta s-a aşezat pe un şezlong, la o plajă de fiţe din Mamaia. Bineînţeles, nu a fost singură, ci însoţită de Ilie Năstase  (72 de ani) cu care s-a împăcat recent, deşi se află în plin proces de divorţ.

A venit la malul mării cu Ilie Năstase, soţul ei
Foto: Mihai Ionescu

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YJ16QYu_rOo]

Fotoreporterii Click! au surprins imagini incredibile cu controversatul cuplu, weekend-ul trecut în Mamaia, dar şi cu cel de-al treilea personaj, cel care de altfel a fost la un pas să le strice căsnicia. Brigitte şi Nasty s-au aşezat frumos la plajă, au vorbit pe un ton calm, când deodată atmosfera a fost tulburată de apariţia surpriză a fostului amant, nimeni altul decât celebrul Cătălin Cazacu (33 de ani), cu care s-a iubit din februarie 2017 până în luna mai a aceluiaşi an. Musculos şi perfect bronzat, ”domnul Casanova” nu a venit singur, ci însoţit de alt Don Juan al lumii mondene, şi anume Giani Kiriţă, cu care a fost coleg la emisiunea ”Exatlon”, de la Kanal D. Cazacu şi-a întins prosopul de plajă strategic, adică vreo două rânduri mai în spate, ca să-i poată admira fundul bombat al celebrei brunete.

A trecut milimetric pe lângă sportivul Cătălin Cazacu
Foto: Mihai Ionescu

 

La un moment dat, Brigitte a avut nevoie să meargă la toaletă şi, chiar dacă avea zeci de posibilităţi în ceea ce priveşte traseul, aceasta a ales sa treacă fix pe lângă Cazacu. Momentul a fost de cascadorii râsului, căci motociclistul, în loc să o privească în ochi ori să o salute, a lăsat capul în jos precum un şcolar care a uitat să-şi facă tema. Companionul său de plajă, Giani Kiriţă, nu s-a putut abţine şi a început să râdă de el. Şi, de parcă nu ar fi fost  îndeajuns pus pe jar, la întoarcere Brigitte a reluat traseul pe lângă fostul amant, care a privit-o îndelung. În cele trei ore petrecute pe plajă, bruneta nu s-a putut abţine şi şi-a mai aruncat şi ea din când în când un ochi în spate, în timp ce se bronza. Dar era atentă şi la discuţia soţului.

Câţiva paşi i-au despărţit pe Ilie şi pe Cătălin Cazacu
Foto: Mihai Ionescu

 

Citeste si...
Teo a spus că iar a fost cerută în căsătorie pe Facebook!

Năstase a simţit la un moment dat că-i suflă cineva în ceafă şi şi-a întors privirea fix spre Cazacu, bărbatul despre care se spune că l-ar fi ameninţat cu moartea pentru că i-a luat nevasta. Extrem de calm, ca la un meci de tenis pe care ştie că-l va câştiga, Nasty şi-a luat privirea de la motociclist, a admirat marea şi apoi a plecat spre hotel, având toată încrederea în soţia sa pe care a mai lăsat-o să zăbovească singurică pe şezlong. Abia după ce fostul mare tenisman a plecat de pe plajă, Cazacu şi-a făcut curaj şi a intrat în apă.

Brigitte s-a iubit anul trecut cu celebrul motociclist

La începutul acestei luni, Brigitte a fost protagonista unui scandal uriaş, după ce s-a aflat identitatea bărbatului cu care îl înşela pe Ilie, nimeni altul decât Cătălin Cazacu. Publicarea fotografiilor cu ea goală, din baie, pe care i le trimisese lui Cătălin, au dat-o peste cap pe femeie, ajungând la spital, din cauza supărării. Ilie i-a fost alături şi a iertat-o având în vedere că nici el nu a fost uşă de biserică.

Brigitte şi Cătălin s-au iubit în secret în Timişoara. Relaţia lor a luat sfârşit după ce bruneta a angajat pe cineva să-l urmărească pe sportiv, iar el se mai întâlnea, pe furiş, şi cu o altă femeie.