A apărut în presa ca Victor Socaciu si-a deschis recent o firmă de paranghelii la malul mării. La Eforie Nord. De ce Eforie Nord? – s-au întrebat cei ce îl cunosc pe trubadur.

Cercetările au scos la iveală că fostul consul de la Montreal, rechemat în țară cu mult timp înainte de expirarea mandatului său, și-a cumpărat anul trecut o casă de vacanță de peste 80 mp pe malul mării, la… Eforie Nord.

Fotocopia declaratiei de avere de la MAE a lui Victor Socaciu este publică, pe net, și din acest document  rezultă cumpărarea casei de vacanță de la Eforie Nord.

Probabil, trubadurul a ajuns la concluzia că vecinii săi faimoși din localitatea Cornu, unde își are domiciliul  momentan (ne referim la Victor Ponta, al cărui slujitor devotat a fost), nu mai sunt “interesanți”, nemaiavând poziția necesară pentru a-l sprijini prin funcții și, ca atare, a revenit la “ocupația de bază”: scena.

Va curge, pesemne, cu spectacole la Eforie, având în vedere că artistul are impresarul “la domiciliu” (Victor Socaciu a părăsit-o pe Marina Almășan în 2011, căsătorindu-se pe furiș cu cea care îi fusese, ani buni, impresară).

Citeste si...  Victor Ponta şi PSD nu se dezic de Adrian Năstase

Contactată telefonic de cancan.ro, mama copilului său, cunoscuta vedeta a postului public Marina Almăsan s-a arătat surprinsă de informație:

“În primul rând, nu înțeleg de ce, după atâția ani de când acest om nu mai face parte din viața mea, mi se mai cere părerea. Casele de vacanță ale lui Socaciu nu ma interesează deloc, singurul lucru la care mă gândesc este acela că fiul meu, cand va afla din ziare de acest lucru, va fi din nou foarte dezamăgit. Își va aminti cum, toată vara asta, când s-a mai repezit cate două-trei zile la mare, a dormit pe unde a apucat – in gazdă, la cort, în hoteluri modeste –  fără sa banuiască macar ca, la câțiva kilometri, tatăl lui are o vilă cu piscină, cum ziceți voi! Vă rog să nu mă mai dezgustați cu astfel de știri!”.