Prezentatorul de televiziune, Victor Slav a vorbit deschis despre mariajul său cu Bianca Drăguşanu, care a făcut mare vâlvă de-a lungul timpului.

Victor-Slav-renunta-si-la-cariera-pentru-Bianca--Uite-ce-decizie-a-luat-prezentatorul-TV-

Victor Slav a fost invitat la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Prezentatorul de televiziune şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre nunta sa cu Bianca Drăguşanu, dar şi despre scandalurile care au dus la divorţ.

„S-au întâmplat multe lucruri în ultimul an. La un moment dat, eu şi Bianca eram protagonişti. Era un tăvălug. Nu mai puteam da înapoi. Mă gândesc că nu ar fi trebuit să fie nicio nuntă. Când am văzut ce se spunea, că nu va fi nicio nuntă, a intervenit orgoliul, ambiţia. Credeam că după nuntă lucrurile se vor aşeza”, a declarat Victor Slav.

El a vorbit şi despre relaţia pe care Bianca Drăguşanu, soţia sa, a continuat să o aibă cu fotbalistul Adrian Cristea şi după ce s-au căsătorit.

„N-am avut semne de întrebare. Ştiam ce se întâmplă. E vorba şi de instinct, şi instinctul meu funcţionează foarte bine. Nu au existat microfoane. Nu i-am pus microfoane Biancăi. Am şcoala asta, că tata a fost cadru militar. Intuiesc anumite lucruri, ştiu ce întrebări să pun sau te iau direct”, a explicat prezentatorul de televiziune.

„Nu m-a şocat că a plecat cu Cristea. Ştiam că a plecat, dar nu ştiam unde. M-a şocat că ea s-a expus în felul ăsta. Nici mie nu mi-a venit să cred. M-a dezamăgit că s-a expus pe ea, dar şi pe mine. Eu nu am făcut asta, nu i-am adus vreun prejudiciu”, a comentat Victor Slav.

El a vorbit şi despre acuzaţiile pe care Bianca Drăguşanu i le-a adus, şi anume că şi el ar fi înşelat-o.

„Nu ştiu ce să comentez. N-are rost să intrăm în astfel de discuţii. Am greşit fiecare în felul lui şi am greşit şi împreună. Nu trebuia să aibă loc o nuntă. După nuntă am crezut că o să fie bine, dar a fost din ce în ce mai rău. Nu am ştiut că lucrurile vor lua întorsătura asta. Eu lucram într-un trust, ea nu. Dacă lucra acolo sau doar într-un singur trust, poate ar fi fost ok. Nu trebuia să fie totul pus pe tapet. Era un subiect care făcea rating mare. Totul se învârstea în jurul ei, că pe mine nu mă suna nimeni, că ştia că nu pot avea declaraţii de la mine”, a încheiat Victor Slav.

Citeste si...  Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au ales si nas pentru copilul lor!