Victor Ponta, liderul Pro România, reacţionează dur la declaraţiile secretarului general al PSD despre finanţarea partidelor politice. După ce Codrin Ştefănescu a susţinut că PSD este singurul partid care nu este finanţat din afara ţării, Ponta afirmă că foştii săi colegi sunt „hoţi neruşinaţi”, pentru că se finanţează de la bugetul de stat.

„Orice om de buna credinta si bun simt , care se considera social democrat roman si european , stie acum ca poate vota PRO Romania – singurul partid de centru stanga ramas in tara noastra!

Din pacate acum PSD este condus de fostul chelner al lui Basescu – devenit “Jupanul din Teleorman” / PSD a fost impins pe drumul populismului si al baronilor miliardari cu case in Brazilia si cu interlopi agresivi / isi trimite in tara bufonii si analfabetii care mint si fura in numele “Jupanului”!

Citeste si...
Ponta se pregateste de alegeri: Guvernul caută soluţii cu taxe mai mici pentru televiziunile de știri

“Suntem singurul Partid din Romania care nu se finanteaza din afara tarii” zbiara fostul Bufon Sef al lui Vadim transformat in Bufonul General al lui Dragnea!!! Hoti nerusinati – voi va finantati cu zeci de milioane de euro de la Buget , din taxele platite de romani, din banii care ar trebui sa mearga la scoli si spitale!!!

PRO Romania va reprezenta cu onoare si profesionalism Stanga Europeana si moderna din Romania! Iar analfabetii, hotii si batausii lui Dragnea vor avea soarta binecunoscuta “ sa-i imparti in doua cete : de nebuni si de misei”!!!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.