Iohannis a venit la dezbatere cu dosare dar este inca nepregatit. Nu a stiut ca amendamentul purtatoarei de cuvant Alina Gorghiu din Comisia pentru revizuirea Constitutiei a fost RETRAS nu RESPINS.

61596332

Iohannis continua sa fie nepregatit pentru dezbaterea electorala cu Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a venit cu amendamentul semnat si stampilat de deputatul PNL Alina Gorghiu si cu cererea de retragere a acestuia. Amendamentul ar fi cerut introducerea votului prin corespondenta

Iohannis, fara nici un document la mana, a spus ca amendamentul a fost respins.

”Observ ca domnul Iohannis a venit nepregatit si la aceasta dezbatere, a spus nişte lucruri neadevarate. Unul dintre ele este ca PSD a respins amendamentul la Constitutie privind votul prin corespondenta.” a spus Victor Ponta in cadrul dezbaterii.

61596342

Victor Ponta civilizat, Iohannis nepoliticos si agresiv

 In cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a inceput rau pentru candidatul ACL. Astfel, primarul Sibiului a inceput agresiv cu atacuri la persoana, lucru speculat de candidatul PSD-UNPR-PC.

“As vrea sa vorbesc foarte mult despre romani, nu atacuri la persoana. Eu am mers la ICCJ care mi-a dat o sentinta definitiva si irevocabial, dumneavoastra ati fugit de ICCJ. Cred ca Iohannis va aduce Romania inapoi in 2010, are in echipa aceiasi oameni care au taiat pensiile – Predoiu, Blaga”, a declarat Victor Ponta

Iohannis, in corzi si la cea de-a doua dezbatere! VEZI AICI ce a mai facut candidatul ACL!

Cea de-a doua dezbatere intre candidatii la presedintia Romaniei a debutat cu un Klaus Iohannis la fel de nervos cum era cand a parasit platoul de filmare dupa dezbaterea de ieri, atunci cand Victor Ponta a sters pe jos cu el.

 In schimb, candidatul ACL recurge la atacuri la persoana pentru a masca ca, din nou, nu a venit pregatit pentru o confruntare cu Victor Ponta. Inca din primele minute ale discutiei, Iohannis a dovedit ca nu si-a facut temele nici de aceasta data, lucru demonstrat de contracandidatul sau.

„La disputa de ieri, dl Iohannis a fost total nepregatit si a spus niste lucruri neadevarate. Primul dintre ele este referitor la faptul ca PNL a propus in Comisia de modificare a Constitutiei un amendament privind votul electronic si PSD l-a respins. Am in fata procesul verbal si amendamentul dnei Gorghiu a fost retras, nu respins. Scrie in limba romana aici, cu stampila. Sa inteleaga oamenii ca nu v-ati pregatit nici in seara asta”, a subliniat premierul.

61596336

VICTOR PONTA A CASTIGAT DEZBATEREA

CSCI a efectuat 650 de interviuri cu persoane care au urmarit dezbaterea de la B1 TV. Victor Ponta a reusit sa castige dezbaterea cu 58%, in timp ce Klaus Iohannis a primit doar 42% din raspunsuri.

61596349.jpg

CSCI a intervievat 230 de persoane care au urmarit prima parte a celei de a doua dezbateri dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, care au raspuns la intrebarea: “Cine domina dezbaterea electorala de la B1 TV?”. Victor Ponta a reusit sa castige in prima jumatate de ora, cu 56%.

61596357.jpg

Citeste si...
Vezi ce fabrică din România îsi închide porțile și ce se întâmplă cu angajații