Președintele Traian Băsescu a început un război total cu o parte a presei. Coincidență sau nu, aceștia sunt oameni care în timp ce Băsescu era la Cotroceni îi erau mai mult decât favorabili fostului președinte.

media-142669816941989400

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează un atac virulent la adresa jurnaliștilor fideli regimului până de curând, dar care acum îl atacă pe Traian Băsescu.

”Când ne-a porcăit pe noi cum i-a ieșit pe gaura gurii (găozari, țigănci împuțite, tonomate, slugi), țucălarii lui i-au găsit scuze: noi am început, e și el om, își apără familia, nevoie și neamul, de ce să tacă, e libertate de expresie etc. Astăzi, apărătorii necondiționați de odinioară ai agresorului, în căutare de-o pâine mai bună și de stăpâni cu acces la lichidități, au devenit critici la adresa lui. Și primesc exact ce ne-a oferit și nouă când, acum mulți ani, scriam și spuneam ceea ce ei abia acum și-au făcut curaj să remarce: insulte și flegme-n ochi. Brusc, se simt vexați, că e inadmisibil ca un fost președinte s-o ardă bijărește. Nu, dragii taichii, omul nu s-a schimbat deloc, e același derbedeu egal cu el însuși, dar, după ce ați schimbat voi curul de pupat, vi s-au deschis ochii și vi s-a ascuțit simțul critic…”, scrie Victor Ciutacu.

Citeste si...
Traian Băsescu va fi audiat miercuri la Parchetul General

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.