Fostul impresar Victor Becali urmează să fie eliberat condiționat după ce magistrații Tribunalului lfov au respins definitiv contestația procurorilor la decizia inițială de eliberare condiționată. Victor Becali este încarcerat în Penitenciarul Jilava, în dosarul Transferurilor.

Magistrații Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, ca nefondată contestaţia formulată de procurorii DNA împotriva sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, de eliberare condiționată a lui Victor Becali, astfel că fostul impresar urmează să părăsească Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat.

Decizia este definitivă.

În dosarul mitei pentru dosarul Transferurilor, în care mai mulţi oameni din fotbal, printre care şi fraţii Ioan şi Victor Becali, au fost acuzaţi că au dat bani judecătoarei Geanina Terceanu pentru soluţia de achitare dispusă în primă instanţă în cauza privind transferurile din fotbal, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Ioan Becali la trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, au decis să fie condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Astfel, cei doi au revenit în puşcărie, miercuri Victor Becali urmând să fie pus în libertate.

Citeste si...  Dramă în familia Sandei Ladoşi!

În aceeaşi cauză, Cristian Borcea a fost achitat, iar în luna iulie a fost şi elliberat.

Judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită.